Befutott a James Wan produceri szárnyai alatt készülő horror legújabb előzetese: úgy tűnik, hogy az elsőfilmes Michael Chavez alaposan kitett magáért.

Új előzetest kapott a hamarosan a hazai mozikba is megérkező A gyászoló asszony átka. Bár a film rendezője, Michael Chaves most először készített nagyjátékfilmet, a producerként közreműködő James Wan többször is lenyilatkozta, hogy rendkívül elégedett, ugyanis a horror a lehető legjobb kezekbe került.

Ami a történetet illeti, egy gyermekbántalmazással vádolt édesanya megpróbál figyelmeztetni egy családot a rémisztő veszélyre, azonban nem jár sikerrel. Egy szociális munkás és gyermekei egy hátborzongató, természetfeletti világba csöppennek. Egyetlen esélyük La Llorona gyilkos haragjával szemben egy megcsömörlött, életunt pap, aki talán tudja a módját annak, hogy miként éljék túl a rájuk leselkedő halálos veszélyt.

A film főbb szerepeit Linda CardelliniSean Patrick ThomasPatricia VelásquezRaymond CruzMadeleine McGraw és John Marshall Jones alakítják, míg a forgatókönyvet Mikki Daughtry és Tobias Iaconis szerezte.

Visszatérve Wan dicsérő szavaira, a horror rajongói bizakodónak lehetnek, ugyanis a rendező-producer már jóval A gyászoló asszony átka premierje előtt megbízta Chavezt a Démonok között 3 rendezésével is.

Hogy a megelőlegezett bizalommal élni tud-e a direktor, az április 18-án derül ki, ekkor kerül ugyanis a hazai mozikba a film, melynek friss előzetesét idelent nézhetitek meg.