Eszelősen jó a Zombieland 2 új, magyar szinkronos előzetese

Az idei ősz nagy durranásának ígérkezik Ruben Fleischer kultfilmjének folytatása. Megérkezett a Zombieland 2: A második lövés új, magyar szinkronos előzetese!

Már csak napok kérdése, és tíz évnyi várakozás után végre a mozikba kerül a Zombieland 2, ráadásul az eredeti főszereplőkkel és rendezővel az élen. Az új, szinkronizált trailer alapján kötve hisszük, hogy a film színvonala ne ugorná meg az első részt, de ebben talán eddig sem volt okunk kételkedni ilyen szereplőgárdával.

A történet ezúttal is Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock köré épül, akik teljesen megszokták már a zombiapokalipszis után megváltozott hétköznapokat. Igen ám, azonban miután kiköltöznek a Fehér Házból, kénytelenek azzal szembesülni, hogy a zombik alaposan továbbfejlődtek, ez pedig elég komoly kihívások elé állítja a csapat tagjait.

A Zombieland 2: A második lövés főbb szerepeit Woody HarrelsonEmma StoneBill MurrayJesse EisenbergDan AykroydRosario DawsonAbigail Breslin és Luke Wilson alakítják, a magyarországi premierdátum október 17-én lesz esedékes. Addig is nézzétek meg a friss előzetest idelent.