Ez a 10 színésznő keresi a legtöbb pénzt Hollywoodban! (2019)

Néhány napja hozta nyilvánosságra a Forbes a legjobban kereső férfi színészek listáját, most azonban a hölgyeken a sor. Íme, Hollywood legjobban kereső színésznői!

Akárcsak tavaly, az elmúlt egy évben is Scarlett Johansson vitte haza a legtöbb pénzt Hollywoodban, összesen 56 millió dollárt, mellyel alaposan beelőzte a mezőnyt. Ebből csak a Bosszúállók: Végjátékért 35 milliót kaszált, ehhez pedig hozzájön a csekk a Fekete Özvegy mozifilmért.

A dobogó második fokát Sofía Vergara szerezte meg 44,1 millióval. Bár a színésznőt csak szökőévente láthatjuk mozifilmben, a Modern család szépen hoz a konyhára, ezen kívül pedig számos szépségápolási termék arca, valamint saját ruházati termékkollekciója is van.

A harmadik helyen Reese Witherspoon végzett, aki okos döntés hozva a mozifilmekről a sorozatokra koncentrált. A Hatalmas kis hazugságok szép sikert és summát hozott, a streaming hullámot meglovagolva pedig az Apple TV, a Hulu és az Amazon Prime sorozataiban is láthatjuk majd hamarosan. A színésznő az elmúlt egy évben 34 millió dollárral gyarapította a vagyonát.

A top10 további tagjai: Nicole Kidman (34 millió), Jennifer Aniston (28 millió), Kaley Cuoco (25 millió), Elisabeth Moss (24 millió), Margot Robbie (23,5 millió), Charlize Theron (23 millió), Ellen Pompeo (22 millió).