Bár egyelőre nagy titkolózás övezi, nagyon úgy tűnik, hogy már megvan, milyen nagyszabású produkcióban vesz rész a jövőben Leonardo DiCaprio.

Már zajlanak ugyanis Paul Thomas Anderson következő filmjének előkészületei, amelyhez egyelőre Regina Hall és Rachael Taylor nevét kapcsolták, és bár egyelőre keveset lehet tudni a produkcióról, arról már korábban is hallani lehetett, hogy ez lesz a legendás rendező eddigi legnagyobb költségvetésű projektje.

A Warner Bros. nemrégiben még azt is tagadta, hogy egyáltalán tervben van az egyelőre cím nélkül futó Paul Thomas Anderson Film, belsős információk szerint viszont a stúdió 100 millió dollárt szán a produkcióra. Összehasonlításként a rendező korábbi filmje, a Licorice Pizza “mindössze” 40 millió dollárból készült, amelyet végül nem tudott visszahozni, így minden szakmai elismerés ellenére a film anyagi bukásnak lett elkönyvelve.

Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy sem a stúdió, sem pedig az alkotók nem szeretnének semmit sem a véletlenre bízni, hiszen DiCaprio szerződtetése nagyot dob a projekt népszerűségén, amellyel kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ.

dráma | romantikus | vígjáték

San Fernando Valley-ben járunk a hetvenes években, amikor egy középiskolás srácot az élet nagy kihívás elé állítja. A fiú bár bizonyított színészként, mindez nem jelenti... több»