2019.04.02   szerző: hp   hozzászólások: 0

Pazar mozis hónap elé nézünk, és bár a nyár még kicsit odébb van, könnyen lehet, hogy áprilisi lesz az idei év legsikeresebb filmje. Valószínűleg pontosan tudjátok már, melyikről is van szó.

Erről az 5 filmről ne maradj le áprilisban! (2019)

Közel két tucat film és több mint tíz év után egy korszak zárul le a Marvel moziverzumában a Bosszúállók: Végjátékkal. A filmnek a napokban 800 milliós premierhétvégét jósoltak, ami bár elég pozitív becslés, de egyáltalán nem kizárt, hogy a képregényadaptáció filmtörténelmet fog írni heteken belül.

És persze ez csak a kezdet, heteken belül érkezik ugyanis a mozikba a Hellboy korhatáros rebootja, mellyel kapcsolatban sokan adtak hangot a kétségeiknek a közösségi média felületein, de az eddig látott trailerek mára már meggyőzték a többséget, hogy igenis jó kezekbe került a produkció. 

És persze ne feledkezzük meg a hónap harmadik képregény adaptációjáról, a Shazam!-ról sem, mely az eddigi visszajelzések alapján szintén kihagyhatatlan programnak tűnik. A Zachary Levi főszereplésével készült szuperhősfilmért rajonganak a kritikusok, ami számokra lefordítva 93 százalékot jelent a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon. 

Nem kell már sokat várnunk a Stephen King regénye alapján készült Kedvencek temetője remake-re sem, melyet szintén hangos kritikai siker övez, és ha már a horroroknál tartunk, napokon belül a közönség előtt is bemutatkozik a Démonok között 3 rendezője A gyászóló asszony átkával, mely újabb fejezetet nyit James Wan horror univerzumában. 

Az az érzésünk, hogy az idei áprilist még sokáig fogjuk emlegetni. Melyik az a film, amit biztosan nem hagytok ki a következő hetekben? 

#5

horror | misztikus | thriller

Egy kellemesnek ígérkező karácsonyi kirándulás rémálomba fordul, és a túlélésért való küzdelemmé válik, miután a gyerekek a szüleikre támadnak.  több»

#4

horror | misztikus | thriller

Dr. Louis Creed Maine-be való költözése után arra lesz figyelmes, hogy egymást után tűnnek el a helyiek házikedvencei. Miután a lánya macskáját halálra gázolják, a férfi... több»

#3

78 Shazam!  (2019)

akció | fantasy | kaland

Egy fiatal, 14 éves fiú egy különleges képességnek köszönhetően képes belebújni egy felnőtt szuperhős testébe egyetlen varázsszó kimondásával. több»

#2

45 Hellboy  (2019)

akció | fantasy | horror

Hellboy Londonba érkezik, hogy legyőzze Merlin feleségét, Nimue-t és a Vérkirálynőt. Azonban könnyen lehet, hogy harcuk az egész világ pusztulását okozza majd. több»

#1

akció | fantasy | kaland

A Bosszúállók végén Thanos elpusztította univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók... több»