2019.04.01   szerző: hp   hozzászólások: 0

Pazar mozis hónap elé nézünk, és bár a nyár még kicsit odébb van, könnyen lehet, hogy áprilisi lesz az idei év legsikeresebb filmje. Valószínűleg pontosan tudjátok már, melyikről is van szó.

Erről az 5 filmről ne maradj le áprilisban! (2019)

Közel két tucat film és több mint tíz év után egy korszak zárul le a Marvel moziverzumában a Bosszúállók: Végjátékkal. A filmnek a napokban 800 milliós premierhétvégét jósoltak, ami bár elég pozitív becslés, de egyáltalán nem kizárt, hogy a képregényadaptáció filmtörténelmet fog írni heteken belül.

És persze ez csak a kezdet, heteken belül érkezik ugyanis a mozikba a Hellboy korhatáros rebootja, mellyel kapcsolatban sokan adtak hangot a kétségeiknek a közösségi média felületein, de az eddig látott trailerek mára már meggyőzték a többséget, hogy igenis jó kezekbe került a produkció. 

És persze ne feledkezzük meg a hónap harmadik képregény adaptációjáról, a Shazam!-ról sem, mely az eddigi visszajelzések alapján szintén kihagyhatatlan programnak tűnik. A Zachary Levi főszereplésével készült szuperhősfilmért rajonganak a kritikusok, ami számokra lefordítva 93 százalékot jelent a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon. 

Nem kell már sokat várnunk a Stephen King regénye alapján készült Kedvencek temetője remake-re sem, melyet szintén hangos kritikai siker övez, és ha már a horroroknál tartunk, napokon belül a közönség előtt is bemutatkozik a Démonok között 3 rendezője A gyászóló asszony átkával, mely újabb fejezetet nyit James Wan horror univerzumában. 

Az az érzésünk, hogy az idei áprilist még sokáig fogjuk emlegetni. Melyik az a film, amit biztosan nem hagytok ki a következő hetekben? 

#5

horror | misztikus | thriller

A Gyászoló Asszony, vagy ahogy a helyiek nevezik, "La Llorona" annak a rémísztő lénynek a neve, aki a pokol és a menny között ragadt. Azt mondják az asszony saját maga okozta... több»

#4

horror | misztikus | thriller

Dr. Louis Creed vidékre költözik a családjával, hogy nyugodt és csendes környezetben nőjenek fel a gyermekei. Amikor a család kedvencét tragédia éri, Louis segítséget kér a... több»

#3

73 Shazam!  (2019)

akció | fantasy | kaland

Billy Batson 14 éves. A gyerekotthonból került nevelőszüleihez, és az még csak hagyján, hogy a kamaszkor minden nyűgjével meg kell küzdenie, még az iskolában sem túl... több»

#2

55 Hellboy  (2019)

akció | fantasy | horror

A kultikus képregény szerzője Mike Mignola egy még pörgősebb, látványosabb és véresebb filmet készített a Trónok harca és A kilencedik légió rendezőjével, Neil Marshallal... több»

#1

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»