2019.11.06   szerző: hp   hozzászólások: 0

Roland Emmerich sem elégedett a kultikus akció sci-fije folytatásával, most pedig azt is megosztotta a világgal, miért teljesített a várakozások alatt film.

Ezért lett lett annyira rossz A függetlenség napja 2 a rendezője szerint

Jókora bukás volt a 2016-ban bemutatott A függetlenség napja 2: Feltámadás, mely sem a nézőket, sem a kritikusokat nem tudta meggyőzni arról, hogy érdemes volt nekiugrani a folytatásnak. És bár a film vége nyitva hagyta a lehetőségét az esetleges harmadik résznek, a stúdió a számok láttán lemondott a projektről.

Roland Emmerich többek között erről is beszélt a Yahoo-nak adott interjújában, melyben kimondottan önkritikus hangnemet ütött meg. Szerinte ugyanis a filmnek el sem kellett volna készülnie, a legfőbb probléma pedig az volt, hogy Will Smith a Suicide Squad - Öngyilkos osztag miatt nem vállalta a forgatást. Holott az eredeti forgatókönyvben fontos szerep jutott neki, amit így az utolsó pillanatban kellett szinte teljesen átírni. A rendező szerint ezen a ponton kellett volna visszalépnie, de mégsem tette meg.

A rendező új, világháborús díszletekbe öltöztetett katasztrófafilmje, a Midway csütörtöktől a hazai mozikban.

78 Midway  (2019)

akció | dráma | háborús | történelmi

Roland Emmerich, A függetlenség napja rendezője ezúttal egy érdekfeszítő történelmi akció-drámával tiszteleg a második világégés döntő fontosságú összecsapásában... több»

via  Yahoo