2019.07.18   szerző: hp   hozzászólások: 0

Már csak hetek kérdése, és a mozikban Quentin Tarantino világszerte milliók által várt sztárokkal tűzdelt produkciója, melynek kapcsán a direktor nyilvánosságra hozta azt a 10 filmet, melyet látnod kell, mielőtt jegyet váltasz a Volt egyszer egy Hollywoodra.

Quentin Tarantino és a Sony nyilvánosságra hozta azt a 10 filmből álló listát, melyet érdemes megnézned a Volt egyszer egy Hollywood előtt. A dologban azért egy árnyalatnyival több marketing van, mint az elsőre látszik, ugyanis mind a tíz film látható lesz a Sony Movie Channel-en a következő hetekben. A csatorna július 21. és 25. között öt estén át két-két filmet fog sugározni.

 Tarantino új filmje 1969-ben, a hollywoodi filmipar forradalmának alkonyán játszódik majd. Rick Daltont, a népszerű tévés western színészt Leonardo DiCaprio alakítja majd, aki úgy érzi, válságba került a pályája, ezért megpróbál betörni a mozifilmek világába. Kaszkadőrét, , Cliff Booth-ot, aki egész addigi karrierjét végigkísérte, Brad Pitt játssza, míg Margot Robbie-t Sharon Tate szerepében láthatjuk majd.

A film további szerepeit olyan sztárok alakítják, mint Al PacinoKurt RussellMichael Madsen és Dakota Fanning.

A Volt egyszer egy Hollywood augusztus 15-től látható a magyarországi mozikban. A szóban forgó 10 filmklasszikus listáját idelent találjátok.

#10

akció | dráma | háborús

1942-ben Jeff Conway, egy tengeralattjáró kapitánya értékes felvételeket készít a japán légierőről, de tengeralattjárója megsérül, így meg kell adnia magát az ellenségnek. több»

#9

70 Gunman's Walk  (1958)

western

Egy befolyásos édesapa mindent megtesz, hogy elkendőzze fia ballépéseit. Kifizeti a károkat, megzsarolja a szemtanúkat. Egy nap azonban fia túl komoly bűnt követ el ahhoz, hogy ily... több»

#8

NA Hammerhead  (1968)

dráma | thriller

Egy gonosz lángelme törekvése, hogy a világ térdet hajtson előtte. Egy amerikai ügynök azonban a rejtélyes gonosztevő nyomában jár... több»

#7

68 Model Shop  (1969)

dráma

George Matthews egy Los Angelesben elő fiatalember, aki keserédes affért folytat egy francia, válófélben lévő nővel. George – ahogy az életben, úgy a kapcsolataiban... több»

#6

64 The Wrecking Crew  (1968)

akció | dráma | kaland

Valaki tömérdek aranyat lopott, akár pénzügyi válság is kialakulhat a világpiacon. Matt Helmre hárul a feladat, hogy megállítsa a tettest. A magányos farkas ezúttal nem egyedül... több»

#5
#4

67 Arizona Raiders  (1965)

western

Sötét idők járnak Quantrill bandájára. Nem elég, hogy a hatóságok már felszámolták a banda több mint felét, az elfogott tagok csatlakoztak hozzájuk, hogy befejezzék a... több»

#3

81 Szelíd motorosok  (1969)

dráma | kaland

Egy történet a szabadságról, az országútról és a hatvanas évek szédítő, pszichedelikus élményeiről. Két férfi motoron nekiindul Amerikának. Csak a végtelen országúton... több»

#2

93 A kaktusz virága  (1969)

romantikus | vígjáték

A kaktusz virága című film főhőse az agglegény Julian Winston, aki egyébként kiváló fogorvos és aki mellesleg retteg a házasságtól. Aktuális barátnőjének azt hazudja, hogy... több»

#1

dráma | romantikus | vígjáték

Rob és Carol, a tapasztalt kaliforniai pár részt vesz egy kurzuson, amely szabadelvûségre tanítja őket. El is határozzák, hogy túllépnek a házasság nyújtotta kereteken,... több»