Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Nicholson   2017. 01. 25.

legújabb vélemény

Jó film volt, de a végét nem értettem.SPOLER Nem értem, miért kellett őket szétlőni?Nem volt értelme a befejezésnek.

 
fazsuzso   2015. 03. 28.

A politika elől menekülő, a szex, a drog és a rock and roll filmje road movieba sűrítve.A szabadság és a változások megtestesítője. Érdemes megnézni, már csak azért is hogy az akkori világot megértsük.


 
jazzy   2016. 01. 22.

Nagyon nagy film. Egy egész generáció számára határozta meg, hogy mit jelent a szabadság, a függetlenség, ezeknek a kultuszát igazán az ilyen filmek teremtették meg. Nagyszerű klasszikus.

 
Toldi   2014. 11. 04.

Klasszikus film, aminek nem hiába van kultusza. Jack Nicholson nagyszerű benne, ahogy minden filmjében, de szerintem ez az egyik legjobb szerepe. Remek alkotás.

 
A 95 perces játékidő nem túl hosszú, inkább azt mondanám rá, hogy pont elég. Azonban másfél óra ide vagy oda, a film helyenként üres. A két csirkefogó motorozásából rengeteg zenés montázst kapunk, ami jól néz ki, ez tény, de ilyen rövid játékidőhöz túl sok.

A film összbevétele 60 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített listában szerepel ez a film.

(Norbi)
 

A 3. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1969-ben.

(dulkap)
 

Az 1998-as évben az Amerikai Filmintézet összeàllított egy listàt, amely tartalmazza a filmtörténet 100 legjobb amerikai alkotàsàt. 2007-ben, 10 év elteltével felülvizsgàltàk a gyűjteményt, ismét megvàlasztottàk a legjobbakat. Jelen film a 84. helyen àll ezen a listàban.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.