Ezt a 9 új sorozatot és évadot vétek lenne kihagyni februárban (Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, SkyShowtime, AppleTV+)

A január talán nem volt annyira bőkezű a sorozatok rajongóihoz, de a február azonnal orvosolja ezt!

Ebben olyan nagyszabású, sokat emlegetett sorozatok segítenek, mint a Mr. és Mrs. Smith remake-je és az Avatár - Az utolsó léghajlító régóta várt adaptációja.

Emellett visszatér a legújabb Star Wars-kaland és izgalmas új eredeti sorozatok is érkeznek a különböző streaming platformokra, a Valentin-napi románcoktól kezdve az epikus történelmi drámákon át.

Íme egy rövid lista arról, miket érdemes megnézni ebben a hónapban!

#9

51 A sógun  (2024)

(7) (3)

dráma | kaland | történelmi

Disney+

A sógun James Clavell bestseller regényének eredeti adaptációja, melyet Rachel Kondo és Justin Marks készített. A 10 epizódos minisorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik,... több»

Bemutató: február 27., Hulu és FX / A James Clavell 1975-ös, azonos című regénye alapján készült Shōgun alkotói Rachel Kondo és Justin Marks. A sorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik, amikor Yoshii Toranaga nagyúr az életéért küzd, mivel ellenségei a Régensek Tanácsában összefognak ellene, miközben egy közeli faluban egy titokzatos európai hajót találnak. A főszerepben Cosmo Jarvis, Hiroyuki Sanada és Anna Sawai látható. 
#8

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

Bemutató: február 22., Netflix / A rendkívül népszerű animációs sorozat alapján készült sorozat a második kísérlet a történet élőszereplős adaptációjára, a 2010-es, M. Night Shyamalan által rendezett félresikerült film után. A tévésorozat Aang, Katara és Sokka történetét eleveníti meg egy háború által megosztott világban. Aang, az utolsó élő léghajlító a híd a halandók és a szellemek világa között. A főszerepben Gordon Cormier, Dallas Liu, Kiawentiio, Ian Ousley, Paul Sun-Hyung Lee, Elizabeth Yu és Daniel Dae Kim látható. 
#7

akció | animáció | kaland

Disney+

A harmadik évadban a Rossz Osztag megpróbál újra találkozni Omegával, akit egy birodalmi tudományos laboratóriumba vittek, miközben megpróbálnak megszabadulni a Birodalomtól a... több»

Bemutató: február 21., Disney+ / A Star Wars: A klónok háborúja című sorozatból való kiválás után a Dave Filoni által megalkotott, mutálódott, de elit klóncsapat, a Bad Batch egy utolsó évadra visszatér. A Batcherek visszatérnek, ráadásul néhány új arc is feltűnik, köztük Wanda Sykes Phee nevű karaktere és a rajongók által kedvelt, szabadügynökké vált Sith-tanonc, Asajj Ventress.
#6

73 Constellation  (2024)

(6)

thriller

Apple TV+

Jo egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, és felfedezi, hogy életéből hiányoznak bizonyos részletek, ezért elindul, hogy feltárja az igazságot az űrutazás rejtett... több»

Bemutató: február 21., Apple TV+ / A Peter Harness által fejlesztett sorozat egy magányos űrhajóst követ, aki túlélt egy halálos balesetet a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén. A Noomi Rapace által alakított űrhajós hősies utazást tesz vissza a Földre, csak hogy felfedezze, hogy életének darabjai, például a lánya, megváltoztak. A pszichológiai thrillerben Jonathan Banks és James D'Arcy is szerepelnek.
#5

80 The New Look  (2024)

(1)

dráma | életrajzi | történelmi

Apple TV+

Megismerhetjük Christian Dior divattervező felemelkedésének történetét, miután megfosztotta Coco Chanelt a trónjától, és miközben segít visszahozni a háború sújtotta... több»

Bemutató: február 14., Apple TV+ / Az Apple TV+ legújabb sorozata a divat felé fordul. A Todd A. Kessler által készített történet Christian Dior, Coco Chanel és a kortárs divattervezőket követi, akik a második világháború borzalmait vészelik át, miközben elindítják a modern divatot. Ben Mendelsohn és Juliette Binoche a főszerepben, mellettük Maisie Williams, John Malkovich, Emily Mortimer és mások tűnnek fel, igazi sztárparádéval kecsegtetve minket. 
#4

87 Halo - 2. évad  (2024)

(1)

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

A második évadban John-117 szembeszáll a Szövetség néven ismert idegen fenyegetéssel. Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az... több»

Bemutató: február 9., SkyShowtime / John-117, azaz Master Chief továbbra is az elit Spartanok csapatát vezeti a Covenant nevű idegen fenyegetés ellen a Paramount+ sci-fi akciósorozatában, amelyet most az új showrunner, David Wiener vezet. A visszatérő szereplők: Pablo Schreiber, Jen Taylor és Bokeem Woodbine. Az új szereplők között van Joseph Morgan, Christina Bennington és Cristina Rodio. A sorozatot ezúttal is főként Magyarországon forgatták!  
#3

dráma | krimi | thriller

HBO Max

A Tokióban forgatott sorozat második évada még mélyebbre vezet minket a város bűnözői alvilágába, miközben Adelstein (Elgort) ráébred, hogy az élete és a hozzá közel... több»

Bemutató: február 8., HBO Max /Michael Mann már rég nincs köztünk, de segített a sorozat elindításában, és ez valószínűleg elég is volt ahhoz, hogy a Tokyo Vice sikerrel folytatódhasson. Ansel Elgort egy 1999-es Tokióban újra eljátssza Jake Adelstein amerikai újságíró szerepét, ahogy Ken Watanabe is feltűnik, mint a szervezett bűnözés nyomozója. A további visszatérő szereplők között van Rachel Keller, Hideaki Itō, Rinko Kikuchi, Ella Rumpf, és J.T. Rogers is visszatér showrunnerként.
#2

71 Egy nap  (2024)

(7)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Emma és Dexter az érettségi estéjén találkoznak először. Holnap már külön utakon kell járniuk. több»

Bemutató: február 8., Netflix / A David Nicholls 2009-es, azonos című regénye alapján készült One Day a Netflix legújabb limitált sorozata. Az elbeszélés Dex és Em évtizedeken átívelő szerelmi történetét követi nyomon, ahogy minden évben ugyanazon a napon újra találkoznak. A két főszereplő ezúttal Ambika Mod és Leo Woodall, a színészgárdát Essie Davis, Tim McInnerny, Amber Grappy, Jonny Weldon, Eleanor Tomlinson, Joely Richardson és Toby Stephens egészíti ki. 
#1

60 Mr. & Mrs. Smith  (2024)

(2) (1)

akció | krimi | vígjáték

Amazon Prime Video

A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli... több»

Bemutató: február 2., Amazon Prime Video / Brad Pitt és Angelina Jolie kémiája felülmúlhatatlan az eredeti 2005-ös filmben, de most Donald Glover és Maya Erskine belevágnak, hátha sikerül valami jót kihozniuk ebből a remake-ből. A Francesca Sloan és Glover által készített sorozat egy kémpárt követ, akiknek egy küldetés során házaspárnak kell kiadniuk magukat. A főszerepekben többek között Parker Posey, John Turturro, Paul Dano, Sharon Horgan és Ron Perlman is feltűnik.