Ben Affleck volt már Batman a DC-nél és Daredevil - Fenegyerek a Marvelnél. Most egy újabb szerepet vállalhat. A Marvelnél azonban állítólag ezúttal nem hőst fog alakítani.

Bár néhány Marvel-rajongó szeretné, ha Ben Affleck egy újabb lehetőséget kapna Matt Murdock megformálására egy Multiverzum elbeszélés részeként, úgy tűnik, a képregényóriásnak más tervei vannak - legalábbis ha hihetünk egy új pletykának.

A MyTimeToShineHello nevű, MCU-s bennfentes információkra specializálódott és megbízhatónak tartott kiszivárogtató arról számol be, hogy tárgyalások folynak a Marvel és Affleck között. Nem egy Daredevil visszatérésről van szó, hanem a gonosz Dario Agger szerepéről egy még ismeretlen, közelgő MCU-projektben. Ez egy eléggé lökött szerep lenne, mert Agger, aki a képregényekben eddig leginkább Thorral és Hulkkal került összetűzésbe, egy Minotaurusz!

Az, hogy Dario Agger, akit csak 2014-ben találtak ki egy Thor képregényhez, beköltözik az MCU-ba, már egy ideje kering a pletykamalomban. Már régóta beszélték, hogy Christian Bale fogja alakítani Dario Aggert a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben. Mint ismeretes, ez nem történt meg.

Dario Agger egy befolyásos és nagy vagyonnal rendelkező görög üzletember, aki átveszi a New York-i Roxxon Energy Corp. vállalatot, és vezérigazgatóként vezeti azt. Roxxon már létezik az MCU-ban, többek között A vasember-filmekben és több sorozatban is feltűnt. Legutóbb az Amazon: Ügyvédben volt egy Roxxon-reklám.

Amikor Agger vezérigazgatóként lép fel, emberi alakban jelenik meg, de ő egy alakváltó. Át tud változni Minotaurusszá, és ezt rendszeresen meg is kell tennie. Ennek során vérszomj hajtja, rendszeresen gyilkol, majd részben pénzügyi hatalmát kell felhasználnia, hogy eltussolja a történteket.

Minotaurusz formájában Agger hihetetlenül erős és szinte megállíthatatlan, de emberként sem szabad alábecsülni. Pénzügyi forrásai révén minden elképzelhető fegyverhez hozzáférhet. Cégével együtt ő is alig ismer gátlásokat, és azon dolgozik, hogy a föld minden erőforrását kiaknázza és uralma alá vonja. Ez illeszkedhet a többi pletykához, miszerint az adamantiummal (kulcsszó: Rozsomák) egy új erőforrás kerül az MCU-ba, amiért hamarosan mindenki harcolni fog - nem csak a kormányok, hanem az olyan kétes alakok is, mint Agger.

De fontos még egyszer megjegyezni. Jelenleg ez még csak pletyka. Hogy Ben Affleck tényleg visszatér-e a Marvelbe, és Dario Aggert alakítja-e, az a jövő zenéje.

akció | krimi

Matt Murdock még gyermekként vesztette el látását, azonban a szerencsétlen balesetet követően többi érzéke rendkívül felerősödött. Matt titkolja képességeit, felnőttként... több»