Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
18
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Hulk
 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

legújabb vélemény

Szerintem még ez az egyik legjobb Hulk film. Izgalmasan mutatja be Hulk történetét, hogy mi miatt vált azzá aki. Eric Bana a kedvenc Hulkot megformáló színészem. Izgalmasan hozta a karakter kettősségét. Persze egy kicsivel több végső cselekmény nem ártott volna a filmnek, mert a történet a vége fele nagyon leült.

 
Deku   2017. 10. 22.

Azonnal tudtam azonosulni a filmmel és eléggé gyorsan a rajongójává is váltam. Nagyon könnyen szerethető a film, hangulatos volt, én kedveltem és biztos nem vagyok egyedül. Javaslom, hogy nézze meg bárki aki teheti.


 
Orosz István   2017. 08. 01.

Szerintem nagyon gyenge, sok helyen vontatott. Én személy szerint már a végét vártam, na ott volt egy jó csata jelenet,amikor az apjával összebalhézik.

 
Thibo84   2019. 05. 10.

A Marvel karakterek közül Hulk a kedvencem és Ang Leenek hála egy olyan zöld óriást kaptam, akinek az erejét csak is szerelme tudja kordában tartani, nincs ellenfele a nyers és zabolázatlan erejének. A történettel nincs semmi gondom, bár néha igaz vontatott, még is a több mint két órás játékidőben nagyon jól hagyja kibontakoztatni a cselekményeket egészen az első átalakulásig, aztán hozza magával a többi akciót, bár a kutyás jelenet elég sötét volt, így keveset lehetett látni a csatából. Az érzelmek is kellő hangsúlyt kapnak a filmben. A színészi játék is kiváló. Hulk számítógépes megjelenítése akkor lenyűgözött, de most visszanézve - főleg amennyit fejlődött a technika - már nem annyira kápráztat el. Még is sokkal jobban kedvelem mint A hihetetlen Hulkot.

 
Norbi   2018. 07. 10.

Jó film, izgalmas tartalommal, jó karakterekkel. Egy kicsit már túl sokszor lett kihasználva ez a karakter a mostani filmekben, de ettől függetlenül ez a film jól sikerült.

 
VFTS   2016. 08. 02.

Az egyik leggyengébb szuperhősös film. Sem látványban sem történetben nem nyújt túl nagy élményt. A legjobbnak még talán a szerelmi szál kidolgozása mondható a filmben. Tipikusan az egyszer nézős filmekhez tartozik.

 
hell.l   2016. 05. 07.

Ez a leggyengébb darabja a Marvel filmeknek, a rendezés nagyon nem jól sikerült és Eric Banara sehogy sem illik Hulk szerepe. A vizuális effektusok sem valami jók. Talán egy másik rendező jobbat is kitudott volna belőle hozni.

A film összbevétele 245 284 946 dollár volt (imdb.com).

 

Ezt a filmet A Hihetetlen Hulkként (2008) újraindították a MCU-on belüli karakterillesztéssel. Mivel azonban a Marvel rendelkezik a Hulkkal való filmkészítéshez való joggal, az Universal Pictures továbbra is fenntartja az elosztási jogokat minden olyan filmhez, amely karakterét a saját szóló filmjében látja.

(Thibo84)
 

Hulk a képregényben Bruce Banner, apja Brian Banner volt. A filmben David Bannerként nevezték át a The Incredible Hulk (1978) tiszteletére, melyben szintén David Banner néven ismert.

(Thibo84)
 

Sam Elliot anélkül fogadta el Ross tábornok szerepét, hogy olvasta volna a forgatókönyvet.

(Thibo84)
 

Hulk harca a három mutáns kutyával, a CGI az egyik legnehezebb és legbonyolultabb jelenet volt, amit az ILM (Industrial Light & Magic studios) valaha készített.

(Thibo84)
 

Hulk létrehozása körülbelül 180 szakember (60 technikus, 40 animátor, 35 zeneszerző, 10 izomaktiváló, 9 CG modellező, 8 felügyelő, 6 bőrfestőművész és 5 mozgásképző) összehangolt munkáját és erőfeszítéseit vette igénybe, hogy minél élethűbben ábrázolják. Másfél évnyi munka után a közvélemény egy része mégis panaszkodott, hogy Hulkot Shrekkel (2001) összehasonlítva túl hamisnak találták.

(Thibo84)
 

Ebben a filmben Hulk minél idegesebb, annál nagyobb lesz. Amikor először megjelenik a vásznon, még "csak" két és fél, a második átváltozásánál már több mint három és fél méter magas.

(hp)
 

Az Industrial Light & Magic munkatársaink elmondása szerint Hulk közel másfél tonnát nyom, bőre 10-szer erősebb, mint a kevlár, egy ugrással pedig akár hat kilométert is meg tud tenni.

(hp)
 

Edward Norton először visszautasította Burce Banner szerepét. 2008-ban azonban már A hihetetlen Hulkban láthattuk.

(hp)
 

Ang Lee a Hulk kedvéért mondott le a Terminátor 3. - A gépek lázadása (2003) rendezéséről.

(hp)
 

Stan Lee, a Hulk (1962) megalkotója szokásához híven ebben a Marvel moziban is cameózik. A Hulkban egy biztonsági őr szerepében tűnik fel.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.