Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Hulk (2003)

Hulk
Filmadatlap
 
32
Szereplők
18
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Hulk

Galéria (10)

Videók (2)

 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

legújabb vélemény

0

Szerintem még ez az egyik legjobb Hulk film. Izgalmasan mutatja be Hulk történetét, hogy mi miatt vált azzá aki. Eric Bana a kedvenc Hulkot megformáló színészem. Izgalmasan hozta a karakter kettősségét. Persze egy kicsivel több végső cselekmény nem ártott volna a filmnek, mert a történet a vége fele nagyon leült.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Azonnal tudtam azonosulni a filmmel és eléggé gyorsan a rajongójává is váltam. Nagyon könnyen szerethető a film, hangulatos volt, én kedveltem és biztos nem vagyok egyedül. Javaslom, hogy nézze meg bárki aki teheti.

 
Thibo84   2019. 05. 10.

0

A Marvel karakterek közül Hulk a kedvencem és Ang Leenek hála egy olyan zöld óriást kaptam, akinek az erejét csak is szerelme tudja kordában tartani, nincs ellenfele a nyers és zabolázatlan erejének. A történettel nincs semmi gondom, bár néha igaz vo... több»

 
Orosz István   2017. 08. 01.

0

Szerintem nagyon gyenge, sok helyen vontatott. Én személy szerint már a végét vártam, na ott volt egy jó csata jelenet,amikor az apjával összebalhézik.

 
Norbi   2018. 07. 10.

0

Jó film, izgalmas tartalommal, jó karakterekkel. Egy kicsit már túl sokszor lett kihasználva ez a karakter a mostani filmekben, de ettől függetlenül ez a film jól sikerült.

 
VFTS   2016. 08. 02.

0

Az egyik leggyengébb szuperhősös film. Sem látványban sem történetben nem nyújt túl nagy élményt. A legjobbnak még talán a szerelmi szál kidolgozása mondható a filmben. Tipikusan az egyszer nézős filmekhez tartozik.

 
hell.l   2016. 05. 07.

0

Ez a leggyengébb darabja a Marvel filmeknek, a rendezés nagyon nem jól sikerült és Eric Banara sehogy sem illik Hulk szerepe. A vizuális effektusok sem valami jók. Talán egy másik rendező jobbat is kitudott volna belőle hozni.

A film összbevétele 245 284 946 dollár volt (imdb.com).

 

Hulk karaktere eredetileg szürke színű lett volna, de véletlenül zöldben nyomtatta ki a nyomtató, és ez annyira megtetszett a rendezőnek, hogy úgy döntött, hogy marad a zöldnél.

(Zsófi Várhalmi)
 

Ezt a filmet A Hihetetlen Hulkként (2008) újraindították a MCU-on belüli karakterillesztéssel. Mivel azonban a Marvel rendelkezik a Hulkkal való filmkészítéshez való joggal, az Universal Pictures továbbra is fenntartja az elosztási jogokat minden olyan filmhez, amely karakterét a saját szóló filmjében látja.

(Thibo84)
 

Hulk a képregényben Bruce Banner, apja Brian Banner volt. A filmben David Bannerként nevezték át a The Incredible Hulk (1978) tiszteletére, melyben szintén David Banner néven ismert.

(Thibo84)
 

Sam Elliot anélkül fogadta el Ross tábornok szerepét, hogy olvasta volna a forgatókönyvet.

(Thibo84)
 

Hulk harca a három mutáns kutyával, a CGI az egyik legnehezebb és legbonyolultabb jelenet volt, amit az ILM (Industrial Light & Magic studios) valaha készített.

(Thibo84)