Bő három évtizedet felölelő karrierje során Christina Ricci számtalan filmben szerepelt és ezek között nem egy remek alkotást is találunk. Mégis a színésznőt mindenki a leghíresebb szerepével azonosítja. Ő volt az 1991-es Addams Family - A galád család Wednesday Addamsje, a mindig komor kislány, aki imádta kínozni az öccsét. A színésznő sosem tudta igazán levetkőzni ezt az image-et, de valójában talán soha nem is akarta. Pedig sokszor kijelentette, hogy ő márpedig nem gót. Lás a fotót a galériánkban a kis képre kattintva.

Ehhez képest a közösségi médiában nemrég közzétett legújabb képe nem ezt sugallja. A színésznő is igen aktív közösségi életet él az interneten, az Instagram-oldalán tette közzé azt a képet is, amely a Bust magazin címlapjára készült.

A képen egy fekete csipkés, egészalakos ruhát visel, amely hatalmas, már-már szárnyszerű ujjakban ér véget. A ruha alig takarja a sztár testét, kikandikál alóla a fekete alsónemű is. Nem épp olyan viselet, amiben az ember leugrik tejért.

Christina Ricci egyébként visszatért leghíresebb szerepéhez, ha csak közvetve is. Ő is szerepel a Netflixen jelenleg kirobbanó (és rekorddöntő) sikerrel futó Wednesday sorozatban. A sorozat Wednesday Addams iskolai életét követi nyomon, ami természetesen tele van furcsa eseményekkel, rejtélyekkel és olykor morbid poénokkal. A sztár persze nem a címszereplőt alakítja, hiszen a szerepet Jenna Ortega kapta meg. Ehelyett az iskola egyik tanáraként láthatjuk őt, aki ennél jobban már nem is különbözhetne Wednesdaytől.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»