Feljavított CGI-jal futott be az Aladdin teljes előzetese

A legutóbbi kedvcsináló alaposan felkavarta az állóvizet, sokan pedig már jó előre bukásra ítélték a filmet. Ha csak a látvánnyal volt gond, úgy tűnik, a Disney megtette a megfelelő lépéseket.

Március végén érkezik majd a mozikba a Dumbó, melyet nem sokkal később egy újabb Disney klasszikus adaptációja, az Aladdin követ majd, melyhez végre megérkezett a teljes előzetes.

A filmhez pár hete futott be egy kedvcsináló, ami azonban Will Smith bizarra kék Dzsinnjével eléggé kiverte a biztosítékot a rajongók körében. A színész természetesen nyugalomra intette az internet népét, mondván, bízzanak benne, nem lesz itt semmi gond.

Nos, bár ebben még nem lehetünk biztosak, az már jól látszik az új előzetesen, hogy a Disney sokat javított a CGI-on, így a látványra jó eséllyel nem lesz panasz. Az persze, hogy mint kezdenek Dzsinn karakterével, továbbra is kérdéses, ugyanis a friss trailerben ezúttal nem kapott nagy szerepet.

A film rendezői székét Guy Ritchie foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Will Smith , Naomi Scott , Kamil Lemieszewski , Navid Negahban , Numan Acar , Will Blagrove , Nasim Pedrad és, Mena Massoud.

Az Aladdin május 23-tól látható a hazai mozikban.