Frank Darabont kiszállt a The Huntsman mögül, Emily Blunt csatlakozhat

Mégsem Frank Darabont rendezi a Hófehér és a vadász folytatását.

Kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva Frank Darabont visszalépett a Universal A Vadász és a Jégkirálynő című rendezésétől. Bár a beugró személye egyelőre ismeretlen, egyes külföldi sajtóértesülések szerint a stúdiónak már megvan a kiszemeltje, így jó eséllyel tartani tudják majd magukat a 2016. április 22-i premierhez.

A film történetének középpontjában az Hófehér és a vadászból megismert Chris Hemsworth karaktere áll majd, de a boszorkány szerepében visszatér Charlize Theron is. A korábban Hófehért alakító Kristen Stewart  nem kapott szerepet a folytatásban, ugyanis karakterét kiírták a folytatásból. A film másik női főszerepét Emily Blunt játszhatja. Bár a színésznő hivatalosan még nem csatlakozott a stábhoz, annyi bizonyos, hogy több hete tárgyalásokat folytat a Universallal.

A 2012-es Hófehér és a vadászt nem fogadták túl lelkesen a kritikusok, a 170 milliós büdzséből készült film 400 millió dolláros bevételei eldöntötték a folytatás kérdését.

Frank Darabont, A remény rabjai és a Halálsoron rendezőjének távozása nagy érvágás a produkciónak, az új direktor személyére a következő hetekben derülhet fény.