Good Will Huntig 2? Ben Afflecket megkörnyékezték az ötlettel, itt a válasza

Több mint 25 év telt el azóta, hogy Ben Affleck a legfiatalabb Oscar-díjas lett a legjobb eredeti forgatókönyvért a Good Will Hunting című filmért, amelyet Matt Damonnal együtt írt.

De vajon eljött-e az ideje egy folytatásnak...? Nem igazán.

Damon nevetett, amikor elárulta, hogy Afflecket nemrég megkeresték egy folytatással kapcsolatban:

"Valaki épp most próbálta felajánlani Bennek a Good Will Hunting 2-t" - mesélte Damon hétfőn az Air – Harc a legendáért című film premierjén Los Angelesben - "Nem viccelek - ez megtörtént. Ma mondta nekem. Azt mondta: 'Nem fogod elhinni, amit hallottam. Ez egy sima folytatás volna. Nem értem."

"Matt mindig olyan történeteket mesél, amiket nem kellene mesélnie" - reagált Affleck, mikor megkérdezték Damon nyilatkozatáról.

Amikor a részletekről kérdezték, Affleck nevetett: "Ez nem egy olyan film, amit folytatni fogunk".

Az Air az első projekt Affleck és Damon új produkciós cégétől, az Artists Equity-től. Az Amazon Studios drámája, amelyet Alex Convery írt, a Nike és Michael Jordan Air Jordan cipőcsaládja bevezetésének történetét meséli el.

Affleck, aki a film rendezője is, a Nike vezérigazgatóját, Phil Knightot alakítja, Damon pedig a cég vezetőjét, Sonny Vaccarót, aki a fiatal Jordan szerződtetésének élére állt. A szereplők között van még Viola Davis Jordan anyukájaként, valamint Chris Tucker, Jason Bateman és Chris Messina.

Marlon Wayans, aki George Raveling főiskolai kosárlabdaedzőt alakítja, azzal viccelődött, hogy Affleck "megfélemlítette" őt szuperhős testalkatával:

"Tényleg parában voltam" - mondta - "Úgy voltam vele, nem akarom, hogy Batman szétrúgja a seggem."

dráma

Sonny Vaccaro, a Nike márkaigazgatója és Phil Knight, a Nike alapítója arra törekszenek, hogy forradalmasítsák a piacot azzal, hogy a kosárlabdázó legendát, Michael Jordant... több»