Lássuk be, a Bosszúállók: Végjátékban csakugyan mindenki ott volt, akit korábban megismerhettek az MCU rajongói.

Amióta pedig megjelent a film Blu-Ray kiadása, a szemfüles nézők egymás után szúrják ki a legapróbb részleteket is, amelyek még összetettebbnek mutatják a Végjátékot. Az egyik legfrissebb észrevétel egy Reddit felhasználótól érkezett, aki egy pillanatképet posztolt a film egyik utolsó jelenetéből.

A harc után Peter Parker visszatér a suliba, ahol újra találkozik régi barátaival, az egyik képsoron pedig egy szőke, pókmintás szoknyás viselő lány látható (fotó ide kattintva), rózsaszín hátizsákkal, aki feltehetően nem más, mint Gwen Stacy (a külseje elég pontosan lefedi Stacy képregénybeli megjelenését). A karaktert korábban A csodálatos Pókemberből ismerhették meg a nézők, akit Emma Stone formált meg.

Gwen pedig legutóbb az Irány a Pókverzumban tűnt fel, aki egy alternatív univerzumból érkezett. Hogy mindez egyben utalás lenne-e a multiverzumra, az egyelőre nem hivatalos, ugyanakkor 2021-ben érkezik majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában, amelyből akár többet is megtudhatnak majd a rajongók a fenti elmélettel kapcsolatban.