Nem sokkal azt követően, hogy kiderült, Jason Momoa lesz a Halálos iramban 10. részének főgonosza, a Deadline weboldal értesülései szerint a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag egyik hősnője is csatlakozik Vin Diesel családjához a ságában.

A tovább bővül a Halálos iramban-család, ezúttal Daniela Melchioron a sor, hogy tovább bővítse a franchise egyébként is sztárokkal tűzdelt szereplőgárdáját. Azt, hogy pontosan milyen szerepet fog játszani a színésznő, a Deadline nem részletezte. 

A várhatóan 2023. áprilisában bemutatásra kerülő filmben a friss arcok mellett  Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Jason Momoa, Sung Kang és Ludacris is visszatér.

A 25 éves portugál színésznő James Gunn Öngyilkos osztag című filmjével tett szert széleskörű ismertségre Cleo Cazo szerepével.

Hogy mire számíthatunk a tizedik felvonástól, azt most még nehéz megmondani, de a siker mindenképpen borítékolható, csak emlékeztetőül, a Halálos iramban 9 átütő siker volt, 720 millió dollárt hozott világszerte annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány közepén mutatták be a mozik.

#nonumbers

Daniela Melchior

szül. 1996. 11. 01. (27 éves)
Lisszabon, Portugália
Daniela Melchior portugál színésznő és modell, aki portugál nyelvű filmekben kezdte pályafutását. Ő kölcsönözte Gwen Stacy portugál szinkronhangját a Pókember - Irány a Pókverzum című filmben. Első angol nyelvű filmje a DC Extended Universe-hez tartozó, James Gunn rendezésében bemutatott The Suicide Squad – Az Öngyilkos... több»