Bemutatták a hamarosan a Disney+-on debütáló Becoming Karl Lagerfeld című életrajzi sorozatot, amelyet 3 perces álló ovációval fogadott a közönség.

A vetítést egy rendkívül jó hangulatú divatbemutatóval kötötték össze, amelyen épp Karl Lagerfeld hetvenes években tervezett kollekcióját elevenítette meg, és amelynek darabjai Audrey Estrougo és Jérôme Salle rendezésében is megjelennek.

A helyi közönség mellett több sztár is jelen volt a bemutatón, többek között Vanessa Morgan is, aki egy rövid nyilatkoztaot is adott a Variety magazinnak. “Nem érdekelnek a tervezők vagy a címkék. Nekem inkább az számít, amiben jól érzem magam. Felpróbálok valamit, és nem számít, hogy szuper olcsó vagy szuper drága” - jegyezte meg Morgan.

“Amikor egy valós embereken alapuló történetet nézek, nem várom el, hogy a színészek utánozzák őket. Sokkal inkább arról van szó, hogy elkapják az energiát és a karizmát. Szeretnék többet megtudni arról, hogy mi rejtőzik Karl Lagerfeld mögött. Nem tudok olyan sokat a személyiségéről, az életéről és a belső konfliktusairól” - nyilatkozta a produkcióval és a címszerepet alakító Daniel Brühl-lel kapcsolatban Macarena García.

Brühlt egyéként korábban olyan nagysikerű produkciókban láthatták a nézők, mint A Sólyom és a Tél Katonája és az Amerika Kapitány: Polgárháború, amelyek szintén elérhetők a Disney+-on.

A Becoming Karl Lagerfeld június hetedikén debütál a platformon.

dráma | életrajzi | történelmi

1972-ben Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) 38 éves, és még nem viseli ikonikus frizuráját. Ruhatervező, akiről a nagyközönség nem is hallott. Miközben megismerkedik és beleszeret... több»