HBO Max: A 12. évaddal véget ér az egyik legjobb vígjáték sorozat, itt az előzetes

A sorozat, amely a 12. (!) évadával ér véget most beköszönt egy előzetessel a nagy finálé előtt. A Félig üres és Larry David búcsúzik, de előtte még jól odamond mindenkinek!

Az utolsó évad előzetesében, amelyet az HBO csütörtökön mutatott be, Larry a szokásos bajtársaival – Cheryl Hines-szel, Richard Lewisszal, Ted Dansonnal és természetesen Susie Essmannel – veszekszik, valamint számos vendégszereplővel - köztük Dan Levy-vel és Vince Vaughn-nal - is összeakasztja bajszát...

Egy idézetben, amely összefoglalja a Félig üres lényegét, Larry azt mondja: „Tényleg a legjobbat tettem egy olyan alak körülményei között, aki gyűlöli az embereket, és mégis közéjük kellett tartoznia.”

Az utolsó évad premierje február 4-én érkezik az HBO-ra és a MAxra. A 10 epizódból álló évad a sorozat végső fináléjával zárul április 7-én.

David bejelentette, hogy ez lesz a szeretett komédia utolsó évada és azt is elmondta, örül, hogy megszabadulhat a morgós, rosszindulatú karaktertől, hogy végre a kedves, figyelmes önmagává változhasson.

vígjáték

A Félig üres című vígjátéksorozat központi figurája Larry David, akinek mindene megvan, amire ember csak vágyhat: szép otthon, türelmes feleség, szakmai siker, hűséges... több»