A tegnapi nap folyamán megérkezett a Venom 2. - Vérontó előzetese, amely már most számos izgalmas kérdést vet fel, az egyik legizgalmasabb részletet viszont nagy valószínűleg csak kevesen szúrhatták ki.

Az Andy Serkis rendezésében készülő folytatás ugyan nem az MCU-ban játszódik majd, ettől függetlenül a készítől elrejtettek egy apró easter egget az előzetesben, amely a Bosszúállók csapatára tesz utalást.

Azon a néhány képkockán, amelyen Mulligan nyomozó összegyűri az újságot a háttérben jól látható egy korábbi szalagcím, miszerint a Bosszúállók vesztettek Rémálommal szemben. A főgonosz az Álomdimenziót uralja, a klasszikus képregényekben pedig főként Doctor Strange ellenségeként bukkan fel.

Persze az kétséges, hogy mindezzel bármit is lespoilereztek volna a következő Marvel filmekből, mindenesetre egy jó jel arra, hogy a Pókverzum és az MCU között is elvékonyodhatnak a határvonalak időnként.

A Venom 2 a tervek szerint idén ősszel debütál a hazai mozikban, addig viszont érdemes ráhangolódni a frissen megjelent előzetessel.