Immáron három éve került a mozikba a Bosszúállók: Végjáték, mely azért bőven tartogatott meglepetéseket, az egyik legemlékezetesebb pillanat talán mégis kövét Thor felbukkanása volt a filmben.

Bár a karaktert alakító Chris Hemsworth korábban számos alkalommal elárulta, hogy mennyire élvezte a szerepet, mindezek ellenére továbbra is nyitott kérdés maradt, vajon visszatér-e még a mennydörgés istene kissé túlsúlyos alakja a Szerelem és mennydörgésben. 

Annyi bizonyos azonban, hogy maga a színész sem volt valójában könnyű helyzetben a Végjáték munkálatai alatt, hiszen minden forgatási napján fel kellett öltenie a több kiló súlyú jelmezt, ráadásul a film rendezői is kissé aggódtak amiatt, hogy Hemsworth esetleg megsérülhet az öltözékben egy-egy rázósabb jelenet felvételei során.

Ha nehéz is lesz elengednünk pufi Thort, vigasztalásul előkerült néhány érdekes vázlat, amelyeken a karakter néhány korábbi változatai láthatóak, és melyeket a galériánkban tudsz megnézni. Mondani se kell, jobbnál jobbak, így valószínűleg nem volt könnyű döntés a készítők részéről, melyik projektet is valósítsák meg.

Thor: Szerelem és mennydörgés idén júliusban a hazai moziban.