Ismét énekesi babérokra tör Vin Diesel, jön az új zenei albuma

Vin Diesel mindenki fejében, mint rendíthetetlen akciósztár létezik. Nem is csoda, hiszen olyan filmekben szerepelt, mint a xXx, a Riddick - A sötétség krónikája, Az utolsó boszorkányvadász vagy természetesen mind közül a legismertebb, a Halálos iramban széria. De azt kevesen tudják róla, hogy énekelni is szokott.

Pedig ez a helyzet. Erről nemrégiben James Corden show-jában mesélt, ahol elmondta, régi hobbija, hogy ismert slágereket énekel el újra. A négy éves kislánya egyenesen imádja, amikor ezt teszi. Így most, hogy a Halálos iramban 9 premierjét egy évvel elhalasztották, a Bloodshot reklámozása mellett jut ideje e hobbijára is.

És, ha hinni lehet a színésznek (és miért ne lehetne?), akkor bizony nem csak már ismert slágerekre számíthatunk tőle. Bizony, Vin Diesel épp azon dolgozik, hogy első saját, önálló albumát elkészítse. Ehhez már több dalt is írt – amelyek szintén nagy kedvencei kislányának –, de egyelőre még messze a munka vége, nem tudni, mikor válhat valósággá a Vin Diesel album.

Az akciószínész egyébként szereti magát sok dologban kipróbálni, amiket első ránézésre nem néznénk ki belőle. Ilyen például, hogy fiatal korában a break tánc sem állt távol tőle. Emellett imádja a fantasyt, nagy Dungeons & Dragons játékos is. Érdekesség, hogy Az utolsó boszorkányvadász mozija is némileg kötődik ehhez a játékhoz, ugyanis az abban alakított karakter egyike a D&D hőseinek.