Itt a 365 nap: Ma magyar feliratos előzetese: Még ebben a hónapban jön a film a Netflixre

Két évvel a 365 nap című lengyel film átütő, ugyanakkor igencsak ellentmondásos sikere után április 27-én a Netflixen megjelenik a folytatás. Nézd meg a 365 nap: Ma előzetesét idelent!

A szürke ötven árnyalata a lengyelektől, valahogy így jellemezték a 365 napot a bemutatását követően. A szicíliai maffiózó és egy elrabolt fiatal lengyel nő közötti kapcsolat történetét elmesélő film sokaknál kiverte a biztosítékot, de a Blanka Lipińska regényeinek adaptációját övező negatív hírverés nem hátráltatta a sikert, épp ellenkezőleg.

Két évvel később Massimo és Laura visszatérnek a folytatásban, amelynek címe 365 nap: Ma. A Barbara Bialowas rendezésében készült második rész (ő készítette az első filmet is), úgy tűnik, drámaibb fordulatot vesz, és egy titokzatos férfi érkezik Laura életébe.

De mi a helyzet a fülledt jelenetekkel? A lengyel filmrendező a 2021 novemberében Hugo Clossnak adott interjúban azzal borzolta a kedélyeket, hogy elmondta, véleménye szerint soha nem fogattak még olyan szexjelenetet, mint amit a második részben láthatnak majd a nézők.

A Netflix egyébként már megrendelte a harmadik részt is, méghozzá a két főszereplő, Anna Maria Sieklucka és Michele Morrone főszereplésével, azonban a premierdátum még nem ismert.

42 365 nap: Ma  (2022)

dráma | romantikus

Laura és Massimo folytatják egyre tüzesebb kapcsolatukat, viszont a családi kötelékek nehezítik a dolgukat, illetve felbukkan egy titokzatos férfi, akinek célja, hogy meghódítsa... több»