Bár Jake Gyllenhaal (galériánkban) évekkel ezelőtt már egyszer esélyes volt a Christopher Nolan-féle Batman szerepére (ő volt a film társírójának elsőszámú jelöltje), ettől függetlenül továbbra sem tett le arról, hogy egyszer még eljátssza Bruce Wayne-t.

“Ez egy klasszikus szerep. Hatalmas megtiszteltetés lenne. Amikor arra gondolok, hogy Jágót fogom játszani az Othellóban Denzel Washingtonnal, és belegondolok, hogy előttem kik formálták meg a karaktert, az nagyon megfélemlít” - mondta a színész a Screen Rant magazinnak adott interjúban.

Wayne-t jelenleg Robert Pattinson formálja meg, a Matt Reeves rendezésében készülő Batman 2-ben, amely a tervek szerint 2026 októberében debütál majd, így persze kérdéses, hogy Gyllenhaal mikor is juthatna ehhez a lehetőséghez.

Gyllenhaal ugyanakkor azt is elmondta, hogy annak idején a Pókember – Idegenbenben való szerepvállalása hatalmas változást jelentett számára, így több alkalommal is előfordult, hogy elfelejtette a szövegét a forgatáson.

akció | thriller

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»