Január a Netflixen: 10 film és sorozat, amit nem érdemes kihagynod

Az új év első hónapja is izgalmasan telik a Netflix háza táján. Nagyon sok érdekes premierrel találkozhatunk a hideg téli hónapban, a következő listában összegyűjtöttük őket, így keresnetek sem kell, ha valami újdonságra vágytok. Sikeres sorozatok új évadai, sztárokkal teletűzdelt új filmek és még egy kísérleti sorozat is vár ránk 2023 elején.

#10

dráma | fantasy | kaland

Netflix

Sahsu elhatározza, hogy szembeszáll nagyapjával, aki évekkel ezelőtt elhagyta édesanyját Adanában, ahová tanárként ment. Ezen az úton egy szokatlan és titokzatos közösségben... több»

Egy új török fantasy-sorozat Serenay Sarıkaya, Burak Deniz és Mustafa Uğurlu főszereplésével, melyben Sahsu számon akarja kérni a múltat nagyapján, azonban minden megváltozik, amikor útja során találkozik egy rejtélyes közösséggel, mely a profécia beteljesítését várja tőle.
#9

animáció | dráma | horror

Netflix

Junji Ito japán mangarajzoló horrortörténetei animációs sorozat formájában. több»

A termékeny mangaalkotótól, Junji Itótól egy új antológia horror sorozat érkezik, amely a 20 legikonikusabb történetét mutatja be, köztük a Tomie, a Souichi és a The Hanging Balloons történeteit.
#8

akció | kaland | krimi

Netflix

Coral, Wendy és Gina rájönnek, hogy a béke csak egy csalóka szünet két rémuralmi időszak között. Amikor új életük millió darabra robban, rájönnek, hogy a múlt még... több»

Álex Pina, A nagy pénzrablás alkotója visszatér, hogy a spanyol sorozat harmadik és egyben utolsó évadának producere legyen Esther Martínez Lobato alkotótársa mellett. Valószínűleg éppolyan dögös és kőkemény lesz, akárcsak az eddigi szezonok.
#7

dráma

Netflix

Egy lány, aki egy megosztott Nápolyban keresi valódi önmagát: a magaslatok Nápolyában, amely a kifinomultság álarcát viseli, és a mélységekben, a mértéktelenség és a... több»

Elena Ferrante könyve alapján készült drámasorozat Edoardo De Angelis rendezésében, Valeria Golino főszereplésével. A hivatalos szinopszis alapján a fiatal Giovanna gyermek- és kamaszkorát éli, miközben megtapasztalja Nápoly különböző oldalait a kilencvenes években.
#6

77 Lockwood és tsa.  (2023)

(8)

akció | dráma | kaland

Netflix

Adott egy aprócska szellemvadász-ügynökség, amelyet két tinédzser fiú és egy újonnan érkezett, látnoki képességekkel megáldott lány vezet. A renegát triónak az a sorsa,... több»

Ez a nagy érdeklődéssel várt brit misztikus sorozat lesz a Netflix egyik első nagy tévésorozata 2022-ben. Egy rendkívüli látnoki képességekkel rendelkező lány csatlakozik két tehetséges tinédzser fiúhoz egy kis szellemvadász ügynökségnél, hogy felvegyék a harcot a Londonban kísértő számos halálos szellemmel. A produkció főszereplői Ruby Stokes, Cameron Chapman, Ali Hadji-Heshmati és Jack Bandeira.
#5

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

1995-ben járunk, Leia Forman a nagyszüleinél tölti a nyarat, ahol Kitty figyelő szeme és Red szigorú tekintete alatt elkezd barátkozni a Point Place-i gyerekek új generációjával. több»

A várva várt Azok a 70-es évek show folytatása, amelyben visszatérnek az eredeti sorozat legnagyobb sztárjai. 1995-ben járunk, és Leia Forman kétségbeesetten vágyik egy kis kalandra az életében, vagy legalább egy olyan legjobb barátra, aki nem az apja. Amikor Point Place-be érkezik, hogy meglátogassa nagyszüleit, Redet és Kittyt, Leia megtalálja, amit keresett, amikor találkozik a dinamikus és lázadó Gwennel. Gwen barátai, köztük szeretetreméltó bátyja, Nate, okos, lézerfókuszú barátnője, Nikki, a szarkasztikus és éleslátó Ozzie és a bájos Jay segítségével Leia rájön, hogy a kaland ott is ugyanúgy megtörténhet, mint a szüleivel annyi évvel ezelőtt. Meggyőzi a szüleit, hogy engedjék, hogy ott maradjon a nyárra. Mivel a pince ismét tele van tizenévesekkel, Kitty boldog, hogy a Forman-ház most egy új generáció otthona, Red pedig, nos... Red.
#4

akció | dráma | kaland

Netflix

Az új évadban még több harc, vérontás, szerelem, kalandozás és bosszú vár a vikingekre. több»

A három évadból álló sorozat visszatér a második évadra néhány új szereplő társaságában. Nem sokkal Kattegat tragikus bukása után találjuk hőseinket, amely esemény összetörte álmaikat és megváltoztatta sorsukat. Hirtelen szökevényként találják magukat Skandináviában, és arra kényszerülnek, hogy próbára tegyék ambícióikat és bátorságukat a Kattegat fjordjain túli világban.
#3

76 Halványkék szemek  (2022)

(27) (3)

horror | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy veterán nyomozó egy rejtélyes gyilkos nyomába ered fiatal társával, akit évekkel később Edgar Allan Poe néven ismer majd meg a világ.

Christian Bale első nagy Netflix filmje, amely Louis Byard regényét dolgozza fel. A film 1830-ban, West Pointban játszódik. Egy nyomozót ismerhetünk meg, aki egy különösen kegyetlen gyilkossági ügyet szeretne felgöngyölíteni, azonban nehézségekbe ütközik. A segítségére pedig nem más, mint maga Edgar Allan Poe érkezik.
#2

dráma | vígjáték

Netflix

Ginny és Austin tényleg elszökött? Mi a helyzet Ginny és Marcus kapcsolatával? Ha már a szerelemnél tartunk, vajon Georgia és a polgármester esküvője tényleg megtörténik?... több»

Folytatódik anya és lánya története, a második évadban megtudhatjuk, hogyan alakul tovább hőseink sorsa. Nagyon úgy tűnik, hogy Ginny megszökött, és édesanyja, Georgia élete egyre váratlanabb fordulatokat vesz.
#1

57 Kaleidoszkóp  (2023)

(6) (1)

akció | dráma | krimi

Netflix

A történet középpontjában a valaha megkísérelt legnagyobb rablás, valamint az azt övező bosszú és árulás áll. több»

A Netflix vadonatúj formátumában jön egy minisorozat, amely lehetővé teszi, hogy a sorozat egyes részeit tetszőleges sorrendben nézd meg. A sorozat több évtizeden keresztül játszódik, és egy nagy bankrablás végső fejezetét láthatjuk benne. Minden egyes epizód a rablás előkészületei alatt, jóval előtte vagy utána játszódik. Az új sorozat főszereplői Giancarlo Esposito, Paz Vega, Rufus Sewell és Jai Courtney.