Dr. Ian Malcolm Jurassic Parkból ismert karaktere nem csupán Jeff Goldblum egyik legmeghatározóbb alakítása, hanem a nézők egyik kedvenc filmbéli tudósa is.

Malcolm karaktere az 1993-as produkcióban a történet szerint a dinoszauruszok feltámasztásával kapcsolatos morális kérdéseket veti fel. Az isten szerepet játszó ember törekvései nem éppen jól sülnek el a Jurassic Park cselekményében, persze ennek tettnek köszönhető, hogy a franchise a későbbiekben további folytatásokat ért meg.

Jeff Goldblum a napokban posztolt újra az egyik közösség oldalon egy öt évvel korábbi bejegyzést, miszerint 2020-ra kutatók egy csoportja képes lesz a meglévő fosszilis maradványokból kinyert DNS-ek alapján dinoszauruszokat klónozni. Noha közeledik a 2020-as év, egyelőre nem tudni semmit arról, hogy van-e az öt évvel korábbi hírnek napjainkban bármilyen valóságalapja.

Your scientists were so preoccupied with whether or not they could, they didn't stop to think if they should... https://t.co/oBKYZ9Ilsh

— Jeff Goldblum (@jeffreygoldbIum) 2019. március 9.
 

A színész az 1993-as szerepéből idézve reagált a korábbi hírekre. „Maguk tudósok annyira aggódtak azon, képesek-e rá megcsinálni, miközben megfeledkeztek arról, szabadna-e.” A nézők nagy örömére Dr. Ian Malcolm feltűnt a múlt évben a Jurassic World: Bukott birodalomban, így sokan reménykednek benne, hogy a franchise legújabb epizódjában, a Jurassic World 3-ban újra találkozhatnak kedvencükkel.

A film várhatóan 2021. június 11-én kerül majd a mozikba, Chris Pratt pedig korábban elárulta, hogy Goldblum mellett alighanem Laura Dern is visszatérhet a szériába.