2018.04.12   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az Ace Ventura: Állati nyomozoo és aDumb és Dumber - Dilibogyók sztárja ezúttal egy igen sötét hangulatú thrillerrel jelentkezik.

Jim Carrey megszállott zsarut alakít új thrillerjében

Megkapta első előzetesét a Jim Carrey főszereplésével készülő Dark Crimes című thriller, melyben a színészt egy rendőrnyomozó szerepében láthatjuk majd.

A krimi-thriller története David Grann 2008-as, a New Yorkerben megjelent újságcikke alapján íródott. Miután meggyilkoltak egy tehetős üzletembert, az esettel foglalkozó gyilkossági nyomozó rábukkan egy hasonló bűntényt feldolgozó történetre egy könyvben.

A film rendezői székét Alexandros Avranas foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Jim CarreyCharlotte GainsbourgMarton CsokasKati OutinenRobert WięckiewiczAgata Kulesza és Vlad Ivanov alakítják.

A filmet árpilis 19-én mutatják be a tengerentúlon, de ugyanezen a napon már a DIRECTV streaming szolgáltatásában is elérhetővé válik.

50 Sötét bűnök  (2016)

dráma | krimi | thriller

A True Crimes című krimi története David Grann 2008-as, a New Yorkerben megjelent újságcikke alapján íródott. Miután meggyilkoltak egy tehetős üzletembert, az esettel foglalkozó... több»