Jó hírünk van a Marvel She-Hulk sorozatával kapcsolatban

Egy lépéssel közelebb kerültek a rajongók ahhoz, hogy láthassák a Marvel She-Hulk sorozatát, amely várhatóan a Disney+ streaming szolgáltatón debütál majd. A széria forgatókönyvírói legalábbis befejezték a munkát, így a sztori készen áll a gyártásra.

Mindezt ráadásul Dana Schwartz a stáb egyik oszlopos tagja jelentette be hivatalos Twitter profilján, amelyben humorosan azt is megjegyezte, hogy a produkció jelenleg egy showrunnerre vár, így bárki, aki elég bátornak érzi magát, jelentkezhet.

A She-Hulk írói csapatát egyébként Jessica Gao vezette, akinek neve a Rick és Morty kapcsán lehet ismerős a nézőknek. A szinopszisról persze egyelőre semmit sem lehet  tudni, mint ahogy az sem hivatalos, hogy ki is alakítja majd a címszereplőt, azaz Jessica Walterst.

A Disney úgy tűnik a jövőben igencsak ráerősít az élőszereplős sorozatokra, hiszen a Loki, a WandaVízió, a Sólyomszem, A Sólyom és a Tél Katonája mellett a Holdlovag és a Ms. Marvel elkészítését is tervbe vette a jövőben.

Az előző év augusztusában lehetett hallani arról, hogy gőzerővel készül a She-Hulk forgatókönyve, azóta meglehetősen csendes a produkció háza tája, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban is hallhatunk majd az előkészületekről.