Johnny Depp fürdőkádban remake-elné a Titanicot, és LSD-vel vetne véget a terrorizmusnak

A színészről egy nagyívű interjúban készített átfogó portrét a Rolling Stone magazin. A szebb napokat is látott Depp alaposan elengedte a fantáziáját az újságírók kérdéseire.

Kedveljük bármennyire is Johnny Deppet, tény, hogy az utóbbi években finoman szólva sem halmozta a sikereket. Filmjei közepesen, több esetben pedig kiábrándítóan teljesítettek, de a sztár köszöni, jól van.

A Rolling Stone-nak adott mélyinterjúban egyaránt kitért a magánéletére, válására és anyagi helyzetére, és ahogy az egy ilyen interjútól elvárható, szó esett néhány igazán meghökkentő dologról. Emlékeztek még, amikor arról szóltak a hírek, hogy 3 millió dollárért öntetett egy ágyút, mellyel kilőtte barátja, az ikonikus újságíró,  Hunter S. Thompson havait az óceánba? Nos, az akció 5 millióba fájt neki. Harvey Weinsteint a gonosz Shrekhez hasonlította, és kiderült az is, hogy fogalma sincs a Mátrix-filmekről, mivel egy részt sem látott a trilógiából.

De az igazán érdekes részek csak ez után következtek, amikor először tanácsot adott Donald Trumpnak, hogyan vessen véget a terrorizmusnak. "Van egy csomó kicseszett repülőgéped, dobj le egy nagy halom LSD-t. Be kéne vele terítened az egész területet. Mindenki, aki él, mosolyogva bújna elő a barlangjából" - mondta.

A szürreális interjúban szóba került a James Cameron klasszikusa, a Titanic, melyhez elég sajátos remake-et vizionált. Eszerint a filmet egyetlen fürdőkádban kéne újraforgatni. "Nagyszerű lenne, de Hollywood nem vállal többé kockázatokat."

Bár nem sokat hallhattunk az új projektjeiről, a színésznek 4 filmje is a mozikba kerül még idén. A City of Lies című thrillerben Tupac Shakur halálának ügyében nyomoz Forest Whitaker oldalán, Gellert Grindelwaldként visszatér a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei-ben, halálos beteg újságírót alakít a Richard Says Goodbye-ban, és egy cameo erejéig a London Fields című misztikus thrillerben is láthatják majd a rajongói.