Július a Disney+-on: 6 kihagyhatatlan sorozat, amiről nem érdemes lemaradnod

Az időjárástól függetlenül forró lesz a nyár a megatemplom botrányairól szóló A Hillsong titkai (FX’s The secrets of Hillsong) című dokumentumfilmnek is köszönhetően. Elérhető lesz még minden idők legrafináltabb rablásának története, amelyet Gerald Blanchard hajtott végre, és 10 év szünet után a Futurama (Futurama) minden epizódja is nézhető.

A teljes listát lentebb találjátok. Kellemes böngészést kívánunk!

#6

dokumentum

Disney+

Dr. Bryanna Fox pszichológiai kriminológus és az FBI volt különleges ügynöke, aki végzős diákjavak elítélt gyilkosokat tanulmányoz: értékelik személyiségjegyeiket és... több»


Szereplők: Robert Fratta, Bryanna Fox
Bryanna Fox nyomozó pszichológus és volt FBI profilozó és csapata, az új generációs bűnözői elmevadászok osztálya olyan elítélt sorozatgyilkosságok ügyeit tárja fel újra, amelyek során nyugtalanító, máig megválaszolatlan kérdések merülnek fel. Premier: július 19.  
#5

64 Vigyázó szemek  (2023)

(1)

dráma | misztikus | thriller

Disney+

A történet középpontjában egy fiatal nő áll, aki belekerül a pénz és a halálos titkok világába. több»

A Vigyázó szemek (The Watchful Eye) Elena Santos, egy bonyolult múltú fiatal nő életét követi, aki egy gazdag manhattani családnál dolgozik dadusként. Hamarosan megtudja, hogy a rejtélyes épületben mindenkinek halálos titkai és hátsó szándékai vannak. Azt azonban nem tudják, hogy Elenának is van néhány megrázó rejtegetnivalója. Premier: július 5.
#4

akció | animáció | kaland

Disney+

A békét hirtelen megtörő szirénák kezdenek harsogni a Lelkek Birodalmában. A lakók nyomtalanul eltűnnek, és senki sem tudja, ki áll a háttérben. Eközben Ichigo és barátai... több»

A BLEACH: Thousand-Year Blood War Part 2 (BLEACH: Thousand-Year Blood War Part 2) Ichigo Kurosakit követi, aki egy véletlen találkozás során a Soul Reaper erejére tett szert. Pótlélekkaszásként Ichigo belekeveredett a Lélektársadalom zűrzavarába egy olyan helyen, ahol elhunyt lelkek gyűlnek össze. Barátai segítségével Ichigo minden kihívást legyőzött, hogy még erősebbé váljon. Amikor szülővárosában, Karakurában új Lélekkaszások és egy új ellenség jelenik meg, Ichigo a Zanpakutójával újra a csatatéren találja magát, hogy segítsen a rászorulókon. Eközben a Lélektársadalom észreveszi, hogy hirtelen megugrott azon Hollók száma, akiket az Élők Világában pusztítanak el. A Lélekkaszások által ezer hosszú éven át rejtve tartott történelem és igazság végre napvilágra kerül. Mindennek véget kell érnie – Ichigo Kurosaki utolsó csatájának kezdetével! Premier? július 8.  
#3

animáció | kaland | vígjáték

Disney+

Az új évadban figyelemmel követhetjük Fry és Leela eposzi szerelmi történetének fejleményeit, kideríthetjük Nibbler alomdobozának rejtélyes tartalmát, és megismerhetjük a... több»

A tízéves szünet után a Futurama (Futurama) diadalmasan kúszott ki a kriogéncsőből, teljes eredeti szereplőgárdájával és szatirikus szellemiségével. A 11. évad 10 teljesen új epizódja mindenki számára tartogat valamit. Az új nézők akár az új évadtól is bekapcsolódhatnak, míg a régi rajongók felismerhetik az évtizedek óta húzódó rejtélyek feloldását – beleértve Fry és Leela epikus szerelmi történetének fejleményeit, Nibbler alomdobozának rejtélyes tartalmát, a gonosz Robot Mikulás titkos történetét, valamint Kif és Amy ebihalainak hollétét. Egy teljesen új járvány van a városban, miközben a stáb a vakcinák, a bitcoin, a cancel-kultúra és a streaming TV jövőjét vizsgálja. Premier: Július 24.  
#2

68 A Hillsong titkai  (2023)

(1)

dokumentum | krimi

Disney+

Amerika egyik legsikeresebb megatemplomának botrányához és a két prominens lelkész elbocsátásához vezető oknyomozó riport feltárása. több»

A Hillsong titkai (FX’s The secrets of Hillsong) négy részes dokumentumfilm-sorozata a Vanity Fair újságíróinak, Alex Frenchnek és Dan Adlernek a megatemplom botrányairól szóló kirobbanó riportjain alapul. A sorozatban Carl és Laura Lentz volt lelkipásztorok első interjúja látható, az egyházból – amelynek éveken át zenészek, színészek, sportolók és más hírességek is a hívői voltak – való nyilvános kilépésük óta. A dokumentumfilm emellett megható beszélgetéseket tartalmaz számos hívővel, mialatt a globális elszámoltatások még mindig nem zárultak le, ráadásul az egyház újabb és újabb leleplezésekkel szembesül. Az újságírók, történészek és politikusok friss riportjaival és elemzéseivel a sorozat a szenzációhajhász címlapsztorikon túlmutatva vizsgálja meg az egyház régóta tartó védekezési módszereit, amelyeket a visszaélések eltussolása érdekében alkalmaznak. Premier: Július 12.  
#1

akció | animáció | rövidfilm

Disney+

Egy sor karaktert követhetünk nyomon egy disztópikus jövőben, akik időt utaznak, más világokba jutnak és idegen lényekkel találkozank. A tíz, egymástól független történetet... több»

Ez az akciódús, animált sci-fi antológia tíz futurisztikus látomást mutat be Afrikáról, amiket a kontinens változatos történetei és kultúrái inspiráltak. Peter Ramsay Oscar®-díjas rendező produceri munkájával ez a tíz rövidfilm, amin animátorok egy új generációja dolgozott, egyedi afrikai perspektívákból merít ihletet, amik merész, új világokat képzelnek el előrehaladott technológiával, földönkívüliekkel, szellemekkel és szörnyekkel. Afrikának ezt az oldalát biztos, hogy még sohasem láttad. Premier: július 5.