Június az HBO Maxon: 23(!) újdonság vár rád a nyár első hónapjában!

A hónapban több mint 20 új sorozat vagy évad érkezik (Az Idol, És egyszer csak... 2. évad, Harcos 3. évad...), illetve jól ismert filmek (Magic Mike utolsó tánca, Django elszabadul, Őrült randi Toszkánában...) is elérhetővé válnak júniusban az HBO Maxon.

Júniusban jobbnál jobb sorozatok várják az HBO Max nézőit, többek között érkezik a Mayans M.C. 5., egyben utolsó évada (06.01), a Meztelen. Hangos. Büszke (06.01) című 5 részes lengyel dokusorozat, amely a draq queenek világba enged betekintés, a Szerencse (06.01) című kalandsorozat Stanley Tucci főszereplésével, a Festés Johnnal (06.03) 3. évada. Június 5-én érkezik Az idol Lilly Depp-Rose és a Abel "The Weeknd" Tesfaye főszereplésével készült sorozat, amely a popipar csillogó / hátborzongató kulisszáit mutatja be. Jön még az Eric André show (06.07), Trump: Példátlanul (06.08), A kormányzó ötös (06.09) című dokusorozat a finn női politikusok életébe, Bob Odenkirk főszereplésével készült Lucky Hank (06.11), a Hogyan robbantsunk ki egy szexbotrányt (06.15) című észbontó dokusorozat egy ellentmondásokkal tűzdelt, szinte hihetetlen pedofil bűnügyről, amelyben több a fordulat, mint egy vérbeli hollywoodi thrillerben, és amely egy kelet-texasi kisváros swingerklubjából indult ki.

Jön a Smartless: Úton (06.15) podcast alapján készült sorozat Will Arnett-tel, Jason Batemannel és Sean Hayes-szel, a Mit eszünk? Zooey Deschanellel (06.15) című gasztro reality show. Június 18-án érkezik a Vádlott (Accused, 06.18), egy krimisorozat antológia, amely korunk legrelevánsabb kérdéseit (többek között a faj, osztály, nemi identitás, mentális egészség és a választás joga témáit) vizsgálja a rendkívüli körülmények közé került hétköznapi emberek szemszögéből. Továbbá jön az És egyszer csak... új évada (06.22), a Downey álomautói (06.22), amelyben Robert Downey Jr. és csapata vállalkozik arra, hogy kultikus autótípusokat alakítanak át energiatakarékos, zöld autókká. A hónap végén pedig érkezik a Bruce Lee írásai alapján készült Harcos (06.29) új évada, amelyben vendégszereplőként feltűnik Mark Dacascos is feltűnik.

Filmek terén is izgalmas alkotások várják a nézőket. A kiemelt címek között található a Magic Mike utolsó tánca (06.02), az IÁ (06.02) című Oscar-díjra jelölt lengyel dráma, az Őrült randi Toszkánában (06.02) című vígjáték Alison Brie-vel, (Ruben Östlund 4 filmje (Lavina, Akaratlanul, Play - Gyerekjáték?, Kavalkád), a Stephen Frears rendezte Az elveszett király (06.16), a Django elszabadul (06.16), a Forró nyári éjszakák (06.16) Timothé Chalamet főszereplésével, a 21 és 22 Jump Street (06.16) és még rengeteg más is.

#15

akció | krimi | szatíra | vígjáték

HBO Max

A túlkoros osztag újra bevetésre kész. A kemény Jenko (Channing Tatum), és az eszes, de annál esetlenebb Schmidt (Jonah Hill), akiknek egyszer már sikerült beépülniük egy... több»

Premierdátum: június 16.
#14

akció | krimi | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Schmidt és Jenko épp csak kikerültek a rendőrakadémiáról, máris komoly feladatot kapnak: le kell leplezniük egy veszélyes kábítószer-kereskedő bandát. Tehetségükben ugyan... több»

Premierdátum: június 16.
#13

dráma | krimi | romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

1991-ben egy ártatlan tinédzser fiú felnőtté válik egy vad nyár alatt, amelyet Cape Codon tölt, ahol meggazdagszik abból, hogy füvet árul gengsztereknek, először lesz szerelmes,... több»

Premierdátum: június 16.
#12

dokumentum

Filmio

A film II. András és Jolánta királyné feltételezett sírhelyének régészeti feltárását követi nyomon a román-magyar határ közelében fekvő Egresen, remélve, hogy nyolcszáz... több»

Premierdátum: június 16.
#11

vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Egy nő nyaralást nyer egy cég Firenzén kívüli, gyönyörű "intézetébe", és egyúttal lehetőséget kap, hogy találkozzon az étteremlánc gazdag és karizmatikus tulajdonosával.

Premierdátum: június 02.
#10

dráma | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»

Premierdátum: június 02.
#9

83 Harcos  (2019)

(8) (3)

akció | dráma | krimi | történelmi

HBO Max | Netflix

Egy fiatal harcművész érkezik San Franciscóba Kínából a polgárháború után, és rögtön a kínai negyed Ton háborújában találja magát.  több»

Premierdátum: június 29.
#8

dokumentum

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Robert Downey Jr. és egy szakértői csapat azon dolgozik, hogy hat klasszikus autót restauráljanak Robert saját gyűjteményéből, miközben megpróbálják környezetbarátabbá tenni... több»


Szereplők: Robert Downey Jr.
Premierdátum: június 22.
#7

57 És egyszer csak…  (2021)

(13) (5)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max

A sorozat Carrie, Miranda és Charlotte életét követi nyomon, akik kapcsolata és barátsága már a 30-as éveikben összetett volt, és most, amikor az 50-es éveiket tapossák, egy... több»

Premierdátum: június 22.
#6

70 Lucky Hank  (2023)

(1)

HBO Max

A sorozat Richard Russo azonos című regényén alapul, Odenkirk játssza William Henry Devereaux Jr., azaz Hank szerepét, aki egy fiktív pennsylvaniai egyetem angol tanszékének... több»

Premierdátum: június 11.
#5

dokumentum | életrajzi | politikai

HBO Max

Úttörő dokumentumfilm-sorozat, amely exkluzív hozzáférést biztosít Donald J. Trump elnökhöz és családjához, miközben elindítja 2020-as újraválasztási kampányát, vitatja... több»

Premierdátum: június 8.
#4

76 Festés Johnnal  (2021)

(3)

vígjáték

HBO Max

Az HBO idén egy igazán különleges sorozattal rukkol elő egy sokoldalú, kultikus művészt, John Lurie-t a középpontba állítva. A meditatív oktatóvideók és kandalló melletti... több»

Premierdátum: június 3.
#3

vígjáték

HBO Max

Eric Andre egy bizarr környezetben próbál talkshow-t vezetni, ahol van, hogy ő a csínytevések kiagyalója, néha pedig az áldozatuk. több»

Premierdátum: június 7.
#2

48 Az idol  (2023)

(3) (2)

dráma | erotikus

HBO Max

Egy guru és egy modern kori szekta vezetője bonyolult kapcsolatba kerül egy feltörekvő popbálványával. több»

Premierdátum: június 5.
#1

dráma | krimi | thriller

HBO Max

A sorozat Mayans M. C. Ezekiel "EZ" Reyes életét követi nyomon, aki a Cali és Mexi határán található Mayans M.C. karter elnöke. EZ egykor aranyifjú volt, akitől ... több»

Premierdátum: június 1.