Jurassic World 4: A tavalyi év legnagyobb sci-fijének rendezője készítheti a franchise új részét

Korábban már hallani lehetett arról, hogy elkészül a Jurassic World 4, amelynek forgatókönyvét David Koepp fejleszti, most pedig egy újabb név merült fel a rendezői poszt kapcsán.

Merthogy a legfrissebb értesülések szerint Gareth Edwards már tárgyalásokat folytat a stúdióval. A projekt élére korábban David Leitch került volna, ám kiderült, hogy a vele folytatott egyeztetések végül meghiúsultak.

A Jurassic World 4 produceri teendőit egyébként maga Steven Spielberg látja majd el, míg a gyártási folyamatot a Amblin Entertainment felügyeli. A produkció ugyanakkor egyelőre még cím nélkül fut, így a cselekményről sem lehet tudni semmit sem, a jelenlegi tervek szerint viszont akár már 2025 júliusában debütálhat a mozikban.

Gareth Edward az elmúlt években olyan nagysikerű filmeken dolgozott rendezőként, mint Az Alkotó, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet és a 2014-es Godzilla.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

akció | kaland | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A 2015-ben megjelent Jurassic World egy teljesen új fejezetet nyitott Steven Spielberg által megteremtett kultikus franchise történetében. Négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után... több»