A napokban lezárult  Kevin Spacey bírósági ügye, amely során ejtették az ellene felhozott szexuális bántalmazással kapcsolatos vádakat. Nem is kellett sokáig várnunk, Spacey visszatért, így be is futott a Control előzetese.

Gene Fallaize rendezése rendkívül alacsony költségvetésből készült, és amelyben Spacey ismét egy félelmetes gonoszt alakít, akinek sikerül eltéríteni a brit belügyminiszter önvezető autóját, aki történetesen viszonyt folytat magával a miniszterelnökkel.

“Amikor találkoztunk Kevinnel, azt mondtuk, hogy ez a találkozó legalább annyira szól nekünk, mint neki. És úgy jöttünk el onnan, hogy semmi mást nem éreztünk, csak jó hangulatot és pozitivitást, és egyáltalán nem kaptunk tőle semmi rossz visszajelzést, így azt tudtuk mondani, hogy vágjunk bele” - nyilatkozta Fallaize a Variety magazinnak, aki azt is hozzátette, hogy nem bánta meg, hogy végig kitartott Spacey mellett.

Egyelőre persze kérdéses, hogy Spacey személyesen is felbukkan-e majd a pordukcióban, hiszen az előzetesen egyelőre csupán a hangja hallható.

A Control további főszerepeiben érkezik Lauren Metcalfe, Mark Hampton, Natasha Kemball, Eire Farrell, Aaron Liburd és Joshua Frater-Loughlin, a film hazai bemutatójával kapcsolatban egyelőre nincsenek hivatalos információk.