Megvan, miről szól majd a Han Solo mozifilm, itt a hivatalos szinopszis

Már csak alig négy hónap van hátra a premierig, de a Disney még egy rövid részletet sem osztott meg a filmből. Helyette azonban végre itt a hivatalos szinopszis.

Bár az első előzetesnek még se híre, se hamva, legalább kiderült, miről szól majd a Han Solo cselekménye.

Természetesen nagyon pontos részleteket nem tartalmaz a filmtartalom, ellenben bőven akadnak benne támpontok, melyeken már elkezdhetnek agyalni a Star Wars univerzum rajongók.

Lépj fel az Ezeréves sólyom fedélzetére, és indulj egy utazásra a messzi-messzi galaxisba a Solo: Egy Star Wars-történettel. Vadonatúj kaland vár rád a galaxis legkedveltebb csempészével. A sötét és veszélyekkel teli alvilágban Han Solo megismerkedik jövendőbeli másodpilótájával, Chewbaccával, és egy megrögzött szerencsejátékossal, Lando Calrissiannal. Ezzel veszi kezdetét a Star Wars saga egyik legellentmondásosabb hősének útja.  

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Woody HarrelsonEmilia ClarkePaul BettanyThandie NewtonDonald GloverAlden Ehrenreich és Warwick Davis, míg a rendezői széket ( Phil Lord és Chris Miller leváltását követően) Ron Howard foglalhatja el.

A Solo: Egy Star Wars-történet május 24-től látható a hazai mozikban.