Kínos emlékek fűzik Michael J. Foxot a Vissza a jövőbe premierjéhez

Michael J. Fox nemrégiben jelentette be, hogy valószínűleg végleg felhagy a színészkedéssel. Ennek oka természetesen sajnálatos betegsége, mivel a Parkinson kór, amivel harminc éves korában diagnosztizálták, az évek során már nem csak a mozgásban korlátozza, de a tanulásban is. A színésznek a közelmúltban jelent meg legújabb életrajzi kötete, ezzel kapcsolatban vendégszerepelt Jimmy Fallon műsorában is.

A műsorvezető azonban amellett, hogy a könyvről beszélgettek, egy érdekes régi sztorira is rákérdezett. Az eset még 1985-ben, a Vissza a jövőbe londoni premierjén történt, ahol természetesen Michael J. Fox is az első sorokban ült. De nem akárki huppant le a mellette lévő székbe.

A színész felelevenítette, ahogy épp élete nagy estéjére készült, aztán oldalra nézett és megpillantotta maga mellett Diana hercegnőt. Olyan közel voltak egymáshoz, hogy még akár a sok filmben látott jellegzetes kamu ásítást és nyújtózkodást is eljátszhatta volna vele, mintha randin lennének. Persze az más kérdés, hogy Diana hercegnő másik oldalán épp Károly herceg ült.

De az este nem ettől vált valóságos rémálommá Michael J. Fox számára. Épp csak elkezdődött a film, ami aztán egy csapásra világsztárt csinált belőle, amikor rájött, hogy bizony neki pisilnie kell. Csakhogy nem állhatott fel, nem hagyhatta ott a vetítést, és legfőképp nem tájékoztathatta helyzetéről a hercegnőt.

Michael J. Fox azt diplomatikusan megtartotta magának, hogy végül miként vészelte át azt a röpke másfél órát a moziban, de bizonyára végül csak eljutott valahogy a mosdóig.

kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A fiatal Marty McFlynak, mint minden átlagos tinédzsernek, átlagos gondjai vannak a mindennakpokban. Egyvalami azonban megkülönbözteti őt a többiektől. Egyik legjobb barátja, Doki... több»