Napokkal ezelőtt derült ki, hogy elmarad A világ összes pénze díszbemutatója, de a stúdió most ennél lényegesen extrémebbet húzott.

A Weinstein-botrány kirobbanása után egymást érik Hollywoodban a szexuális zaklatási vádak, melyek napokkal ezelőtt Kevin Spacey-t is utolérték. A színész bocsánatot kért, és ezzel együtt bedobott egy coming outot is, de azóta újabb esetekre derült fény. A Netflix a belső vizsgálat után ki is rúgta a színészt a Kártyavárból, most pedig kiderült, hogy a korábban Oscar-esélyesnek tartott A Világ összes pénze című drámából kivágják az összes jelenetét. Spacey-t Christopher Plummer helyettesíti, azonban a stúdiónak sietnie kell, ugyanis a filmnek januárban kellett volna a mozikba érkeznie idehaza is (korábban már a magyar szinkronos előzetes is kijött).

A Gladiátor és Szárnyas fejvadász rendezője, Ridley Scott ezúttal a világ leggazdagabb és legfukarabb emberének sztoriját viszi vászonra, aki még elrabolt unokájáért sem volt hajlandó pénzt kiadni. Szeretet vagy pénz? A milliárdos számára a válasz egyértelmű. Az izgalmas krimiben olyan zseniális színészek játsszák a főszerepet, mint Michelle Williams és Mark Wahlberg.

A A világ összes pénze az eredeti tervek szerint január 4-én debütál volna a hazai mozikban. Halasztásról egyelőre nincsenek hivatalos információk.