Nagyon úgy fest, hogy még mindig nem láttak mindent a legelszántabb rajongók sem a Star Warsból. Legalábbis nem is olyan régen teljesen felrobbantotta az internetet hír, amely egy eddig sosem látott jelenettel kapcsolatos.

Történetesen a Birodalom visszavág egyik kivágott képsoráról lenne szó, amelyről először egy ismeretlen felhasználó Twitter bejegyzésében merült fel, és amely konkrétan arról szól, hogy Mark Hamill és Harrison Ford között elcuppant egy kisseb csók a forgatások alatt.

A bejegyzés akkora hullámot kavart, hogy még maga Hamill is megosztotta, és el is árulta a felvétel háttértörténetét. „Egy olyan jelenetről van szó, amelyben a szerepem szerint súlyosan megsérültem, majd Harrison értem jön, és azt mondja, ’Nem is festesz annyira szörnyűen, sőt, akár egy gundarkkel is elbánhatnál’, ezen a ponton pedig megköszönöm, Fordnak pedig azt kellene felelnie, hogy ’Ezzel együtt már kettővel jössz nekem, öcsi’, de ehelyett egy kis csókot adott” – mesélte a színész.

Kétségtelen, hogy ezt a jelenetet mindenki látni szeretné, a rajongók szinte teljesen ledöbbentek a puszta gondolatától is, hogy mindez megtörtént a Star Wars munkálatai alatt, mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy ez végül a 40 éves múlt homályába veszik.

De foglalkozzuk akkor a jövővel és a jelennel, ugyanis idén tavasszal jön az Ahsoka a Disney+-ra, és már A mandalóri 3. szezonja is kapott előzetest.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Újraegyesülve a mandaloriak és Grogu folytatják útjukat egy olyan galaxisban, amelyet már nem a törvények uralnak. Miközben régi szövetségesekkel találkoznak és új... több»