Kétségtelenül reneszánszukat élik a Stephen King-adaptációk, az idei év elején röppent fel először a hír, hogy elkészül A kukorica gyermekei rebootja, mostanáig azonban meglehetősen csendes volt a produkció háza tája.

Bár az 1984-es változat nem igazán ért el áttörő sikereket, annak ellenére sem, hogy a színészgárdában ott van  Linda Hamilton is, mindez nem jelentett akadályt, hogy további öt, illetve egy 2009-es újrafeldolgozást is kapjon a történet.

A rajongóknak tehát van némi okuk a kételkedésre, nagyon úgy tűnik azokban, hogy a tervek szerint 2021-ben debütáló változat minden korábbi verzión túltesz majd, hiszen a napokban korhatáros besorolást a “véres és erőszakos” jelenetek miatt.

A produceri teendőket ráadásul az a Lucas Foster látja el a projekt kapcsán, aki korábban Az aszfalt királyain is dolgozott. “Lényegében nem volt sok munkánk az 1984-es változattal. Visszatérünk ahhoz a történethez, hogy a saját ötleteinkre bízhassuk magunkat” - nyilatkozta korábban Foster.

Bár egyelőre nincsenek bővebb információk A kukorica gyermekeivel kapcsolatban, a jövőben azonban gyakrabban is hallhatunk még a munkálatokról.