Közönségkedvenc vendégszereplő a Thor: Szerelem és mennydörgésben

A Marvel moziverzum egyik jellemzője azon túl, hogy minden részben egy komplett államcsőd értékű rombolást visznek végbe egyik vagy másik világban, a karakterek közötti folyamatos vibrálás. Főleg azokban a filmekben, ahol nem egy, hanem több szuperhős is szerepel, általában folyamatosan a zrikák, az egymásnak beszólogatások, egymás heccelése. Ez még a többihez képest jóval komolyabb hangvételű Bosszúállók: Végjátékban is így volt.

A végtelen kövek saga tavalyi nagy zárófilmjét felvezető 2018-as Bosszúállók: Végtelen háború egyik legüdítőbb pontja Thor és Űrlord találkozása volt. A villámok istenét, miután elveszítette népének nagy részét, testvérét és büszkeségét is Thanosszal szemben, az űrben a galaxis őrzői mentik meg. Így ismerkednek össze, ami azonnal egy komoly, de nézők számára rendkívül szórakoztató tesztoszteronhisztit eredményez. Thor új alfahímként lép fel a galaxis őrzőinek hajóján, mint a villámok istene, azonnal átvenné az irányítást. Csakhogy ehhez Űrlordnak is van néhány szava, méghozzá elég mély hangú szava…

Sajnos kettejük kis cicaharcának mostanáig nem került pont a végére, de a legfrissebb hírek szerint nem kell rá nagyon sokat várnia a rajongóknak. Mint kiderült, az Űrlordot alakító Chris Pratt aláírt a 2022-re várható Thor: Szerelem és mennydörgés mozira.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Űrlord mekkora szerepet kap majd a sztoriban, így lehet szó rövidke kameóról, de akár kulcsszerepről is. A készítők természetesen minden a történetet illető információt hétpecsétes titokként őriznek, így leghamarabb akkor szivároghatnak ki erről hírek, ha jövő januárban valóban megkezdődik a film forgatása Ausztráliában.

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezői székét sokak örömére Taika Waititi foglalja el, a szereplők között pedig visszatér természetesen Chris Hemsworth, valamint mellette hosszú kihagyás után Natalie Portman is. Chris Pratt révén az sem kizárt, hogy a galaxis őrzői közül másik is felbukkannak majd. Az ügyeletes gonoszt pedig – akinek a kiléte egyelőre rejtély – Christian Bale fogja életre kelteni.