Már elérhető a Netflix műsorkínálatában a Különösen veszélyes bűnözők. A streaming szolgáltató “nem spórolt semmin”, hogy elkészítse a legdrágább saját gyártású filmjét, ami persze meg is hozta a gyümölcsét.

Maga Ryan Reynolds közölte a rajongókkal a közösségi médiában, hogy a film a legmagasabb nézettséggel nyitott az online platformon, van itt azonban néhány apróság, ami egész biztosan nem szúrt szemet sokaknak, és amit érdemes még tudni a filmről.

ÁTIGAZOLÁS A HALÁLOS IRAMBAN FILMEKTŐL

Oké, ez talán egy kicsit túlzásnak hangzik, tény azonban, hogy a film főszerepeit alakító Gal Gadot, Dwayne Johnson és még maga Ryan Reynolds is szerepeltek a Halálos iramban filmekben. Sőt, Reynolds egyébként épp a Hobbs és Shaw-ban nyújtott kis cameójának köszönheti a castingongálást. Mindezt egyébként maga a Különösen veszélyes bűnözők producere, Hiram Garcia is megerősítette.

...ÁTIGAZOLÁS A DC-TŐL

Ebben viszont már van némi véletlen egybeesés. Ryan Reynolds korábban a 2011-ben megjelent Zöld Lámpás címszerepét alakította. Igaz, a film nem örvend túl nagy népszerűségnek a mai napig sem. Gal Gadot számos alkalommal formálta már meg Wonder Womant. Amit pedig nem győzünk kivárni, az Dwayne Johnson Black Adamje, amely a tervek szerint 2022. nyarán érkezik a mozikba.

RYAN REYNOLDS SAJÁT GIN MÁRKÁJA

A letartóztatása előtti jelenetben Nolan Booth egy pohárka Aviation márkájú gin mellett lazít. Ezt az alkoholt az a vállalat gyártja, amelynek maga Ryan Reynolds is az egyik fő részvényese volt. 2019-ben a kanadai színész 610 millió dollárért adta el részvényeit a brit Diago cégnek. Egyébként Dwayne Johnson a Teremana tequila márka tulajdonosa, amelyet rendszeresen reklámoz is közösségi oldalain.

UTALÁS DWAYNE JOHNSON TETOVÁLÁSÁRA

A film egyik legemlékezetesebb pillanata, amikor John Hartley-t “elcsapja” egy bika Valencia arénájában. Kétségtelenül hatásos jelenet, amely egyúttal korábbi “bunyós” karrierjére is utal. Johnson egy bikát ábrázoló tetoválást visel a jobb vállán, a ringben eltöltött éveinek emlékére.

GAL GADOT KLEOPÁTRÁJA

Kérdéses, hogy szándékos utalás vagy véletlen egybeesés lenne Kleopátra tojásai utáni hajsza, amelyek csakugyan Gal Gadot következő projektjére utalhatnak. A Wonder Woman harmadik része mellett ugyanis a színésznő Kleopatrát fogja alakítani, amelyet szintén Patty Jenkins rendez.