Befutott A hihetetlen család 2 második előzetese, mely arra hajt, hogy minden tekintetben túlszárnyalja elődjét.

Tizennégy éve, egész pontosan 2004 óta várják a rajongók, hogy a Pixar végre előrukkoljon A hihetetlen család folytatásával.  A friss trailer alapján bátran állíthatjuk, hogy megérte türelmesen várni, ugyanis a stúdió láthatóan nagy dobásra készül, a nyári premiertől pedig már csak néhány hónap választ el bennünket.

A film első része mind a nézők, mind a kritikusok körében elsöprő sikert aratott. A RottenTomatoes-on továbbra is 97 százalékon áll, 229 pozitív és 7 negatív kritika alapján, az arányok pedig a közönség körében is hasonlóak, akik világszerte 633 millió dollár értékben váltottak jegyet A hihetetlen családra.

A második rész története szerint Bob Parrnak ezúttal élete legnagyobb kihívásával kell szembesülnie: vigyáznia kell újszülött csemetéjére, Jack-Jackre, míg felesége, Helen világmegmentő akcióra indul.

A film rendezői székét ismét Brad Bird foglalhatja el, aki az elmúlt években olyan produkciókkal halmozott sikereket, mint a L'ecsó, a Mission: Impossible - Fantom protokoll vagy a Holnapolisz, míg a szinkronstábot olyan színészek nevei fémjelzik, mint Samuel L. JacksonHolly HunterCraig T. NelsonJohn RatzenbergerSarah Vowell és Huck Milner.

A hihetetlen család 2. július 19-től a hazai mozikban.