Már jövőre jön a 6 milliárdos sci-fi franchise új része, a John Wick direktora ülhet a rendezői székbe

A legfrissebb értesülések már zajlanak a tárgyalások az Universal és a John Wick-filmek rendezője, David Leitch között a Jurassic World 4 kapcsán.

Bár egyelőre kevés információ látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, annyi mindenesetre már most tudható, hogy a forgatókönyvet az a David Koepp fejleszti, aki legutóbb az Indiana Jones és a sors tárcsája filmen is dolgozott, illetve a munkálatokban maga Steven Spielberg is részt vesz producerként.

Jelenleg az is kérdéses, hogy az eredeti szereplőgárdából ki is térnek majd vissza, könnyen lehet, hogy a Jurassic World negyedik része egy teljesen új történetszálat indít majd el a filmszérián belül. Bár az elmúlt években a Jurassic World filmek egyre gyengébben teljesítettek a pénztáraknál, ráadásul a nézők és a kritikusok is elmarasztalták azokat, a teljes franchise mostanáig mintegy 6 milliárd dollárt “kalapozott” össze, így valahol nem is kérdés a stúdió részéről, hogy újabb produkcióval rukkol elő. amely a tervek szerint jövő nyáron jelenhet meg.

David Leitch legújabb rendezése, A kaszkadőr egyébkén idén májusban debütál a hazai mozikban, a film főszerepeiben Ryan Gosling, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson, Teresa Palmer, Winston Duke, Lee Majors és Hannah Waddingham lesznek láthatók. Csekkoljátok a film előzetesét lentebb!

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy öregedő, lecsúszott kaszkadőr, aki kétségbeesetten kapaszkodik az iparágban eltöltött sikeres éveibe. Most úgy tűnik, új esélyt kap, amikor... több»