Az Apple megnyerte a Keanu Reeves (galériánkban) főszereplésével készülő Outcome című új film jogainak megszerzéséért folytatott licitháborút. 

Azok azonban, akik a John Wick: 4. felvonás sikere után még intenzívebb akciót remélnek a sztártól, valószínűleg csalódni fognak, mindenesetre a projekt elég ígéretesen hangzik.

A filmet A Wall Street farkasa sztárja, Jonah Hill írja, rendezi,és színészként is szerepel majd az Outcome-ban, amelyet "sötét vígjátékként" írnak le. Reeves fogja játszani a főszereplőt, Reefet, egy hollywoodi sztárt, akit egy titokzatos videóval zsarolnak a múltjából, és szembe kell néznie a démonaival. 

A filmet az Apple fogja forgalmazni, és valószínűleg az AppleTV+-ra hozza majd, de a mozis megjelenés sem kizárt. Az Apple korábban már küldött nagyszabású projekteket a nagyvászonra.

Az Outcome egyelőre nem kapott premierdátumot, akik viszont újra akcióban szeretnék látni a színészt, azok örülhetnek, ugyanis Reeves egy cameo erejéig a John Wick spin-offjaként készülő Ballerinában is fel fog tűnni.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»