Bradley Cooper a The New Yorker Radio Hour podcastban adott interjújában kifejezte, hogy amennyiben elkészülne, elvállalná a Másnaposok 4-et. 

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben komolyabb szerepekre koncentrál, Cooper kijelentette, hogy a rendező, Todd Phillips és a társszereplők, Zach Galifianakis és Ed Helms miatt azonnal beleegyezne egy újabb Másnaposok-filmbe. 

"Valószínűleg azonnal megcsinálnám a Másnaposok 4-et" - mondta. "Csak azért, mert annyira szeretem Toddot [Phillips], Zachet [Galifianakis] és Edet [Helms], hogy valószínűleg megtenném" - tette hozzá.

Elismerte, hogy Phillips nem biztos, hogy folytatja a franchise-t, de maga Cooper nyitott arra, hogy visszatérjen a vígjátékokhoz. 

Az új filmjéről, a Maestroról szóló beszélgetésben arról is beszélt, hogy mennyire élvezi jelenlegi munkáját, beleértve a szóban forgó film rendezését, társírását és főszereplését. A produkcióban az ikonikus karmestert, Leonard Bernsteint alakítja, és már nem is kell sokat várnunk rá, hogy megnézhessük. A Maestro ugyanis december 20-tól látható a Netflixen.

64 Maestro  (2023)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»