Mától a Netflixen: Epikus fantasy, kísértetsztori és magasfeszültségű akció

Ezen a hétvégén sem maradunk friss Netflix megjelenések nélkül, a streaminszolgáltató pedig be is jelentett néhány új címet, amelyek már el is érhetők a műsorkínálatban.

Hogy egy picit megkönnyítsük a dolgotokat, lentebb össze is állítottunk egy rövid listát, ezek közül egyiket sem érdemes kihagyni.

#3

akció | dráma | krimi

Netflix

A film középpontjában egy pszichiátriai börtön áll, ahová behatol egy csoport fegyveres. Céljuk, hogy kézre kerítsenek egy bebörtönzött sorozatgyilkost, de a börtön... több»

A film egy fegyveres csoportról szól, akik körülvesznek egy pszichiátriai intézményt, ahol a rendkívül intelligens sorozatgyilkost, Simón Lagót tartják fogva. A csoport Simon szabadon bocsájtását követeli, Hugót, a börtönigazgatót azonban nem lehet ilyen könnyen megzsarolni, így a helyzet nagyon rövid időn belül elfajul. A pörgős akció mellett egy rendkívül feszült hangulatú produkció az Egy hosszú éjszaka. Aki szerette A nagy pénzrablást, az Óscar Pedraza rendezését is imádni fogja.
#2

77 A tengeri fenevad  (2022)

(10)

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy legendás tengeri szörnyvadász élete a feje tetejére áll, amikor egy fiatal lány a hajójára száll, és összebarátkozik a legveszélyesebb fenevaddal. több»

Egy nagyszerű fantasy történet, amelyet az egész családdal együtt is meg lehet nézni. Ez az animációs film úgy néz ki, mintha a Disney műhelyéből került volna ki. Ez nem véletlen: az Oscar-díjas Chris Williams, aki már olyan nagy Disney-produkciókban dolgozott, mint a Hős6os és a Vaian", rendezőként és társszerzőként vett részt A tengeri fenevad munkálataiban. Ahogy a trailerből is kiderül, epikus tengeri kalandra számíthatunk, sok kreatívan megtervezett, de "gyerekbarát" szörnyeteggel és persze egy nagy adag humorral.
#1

vígjáték

Netflix

Egy végzős gimnazista, aki eddig biztonságban, a figyelmet elkerülve élte az életét, megragadja a lehetőséget, hogy változtasson, és elkezdjen igazán élni, csakhogy másnap... több»

A fiúknak című széria rajongóinak egész biztoszan bejön majd Netflix új sorozatát. A fantasy vígjátéksorozatban ugyanis Lana Condor, a népszerű romantikus trilógia sztárja játssza a főszerepet. Karaktere ezúttal, Erica, aki egy éjszaka tragikus balesetet szenved. Meghal, majd szellemként vándorol a világban, hogy mindent bepótolhasson, amit az életben elszalasztott.