A felnőttek hazug élete a titokzatos bestseller szerző, Elena Ferrante regényének adaptációja, mely mától látható a Netflixen. 

A történet Giovannát követi, egy fiatal lányt, akinek szülei elégedetlenek az engedetlensége és a rossz jegyei miatt. Amikor Giovanna meghallja, hogy az apja "csúnyának" nevezi őt, és elhidegült nagynénjéhez, Vittoriához hasonlítja, elindul, hogy találkozzon a nápolyi alvilágban élő nagynénjével. Ott Giovanna számos titkot fedez fel a családjáról és egy másfajta életmódról. 

Az 1990-es években játszódó sorozatban Valeria Golino alakítja Vittoria nénit, és Ferrante stílusához híven nagy hangsúlyt kap a családi kapcsolatok dinamikája. 

Ferrante műveinek rajongói és a családi drámák iránt érdeklődők számára ideális választásnak tűnhet, és ha azt nézzük, hogy világszerte több millióan olvasták a nápolyi regénysorozatát (arról nem is beszélve, hogy ebből szintén készült egy nagysikerű sorozat Briliáns barátnőm címmel), könnyen lehet, hogy A felnőttek hazug élete lesz a Netflix legújabb szenzációja.

A könyv egybéként Magyarországon is megjelent 2021-ben, két évvel az olaszországi eredeti nyelvű kiadása után.

A sorozatot a mafabos adatlapról is elindíthatod a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma

Egy lány, aki egy megosztott Nápolyban keresi valódi önmagát: a magaslatok Nápolyában, amely a kifinomultság álarcát viseli, és a mélységekben, a mértéktelenség és a... több»