John Carney filmjei kétségtelenül sokkal konzisztensebb módon vegyítik a cselekménybe a dalokat, mint az olyan más nagysikerű filmes musicalek, mint a Kaliforniai álom vagy a West Side Story.

A rendező az idei évben egy új produkcióval jelentkezett, amely már elérhető az AppleTV+ műsorkínálatában. A Flora és fia már néhány amerikai mozikban is bemutatásra került, a történet szerint az egyedülálló anya, Flora tanácstalan, hogy mit kezdjen lázadó kamasz fiával, Maxszel.

A rendőrség biztatására, hogy keressen Maxnek egy hobbit, Flora egy ütött-kopott akusztikus gitárral próbálja lefoglalni fiát. Egy lecsúszott Los Angeles-i zenész segítségével pedig Flora és Max rövidesen  felfedezik a zene átalakító erejét.

A film nem mellékesen 95 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, a nézőktől pedig 85 százalékos értékelést zsebelt be a Rotten Tomatoes portálon. A főszerpekben többek között Joseph Gordon-Levitt, Eve Hewson, Jack Reynor, Ailbhe Cowley, Amy Huberman, Sophie Vavasseur és Don Wycherley láthatók.

A Flora és fia tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található AppleTV+ ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | zenés

A történet Flórát, az egyedülálló anyát követi, aki háborúban áll fiával, Maxszel. Megpróbál hobbit találni Max számára, ezért megment egy gitárt egy kukából, és... több»