Mark Rylance, Zoey Deutch, Dylan O'Brien a főszereplői a The Outfit című új bűnügyi drámának, melyet mától nézhetsz a Telekom TVGO-n.

A 2014-es Kódjátszma Oscar-díjas írója, Graham Moore új filmmel rukkolt elő igazi nagyágyúkkal a főszerepekben.

MIRŐL SZÓL?

A hivatalos szinopszis: "Egy lebilincselő és mesteri thriller, amelyben egy szabósznak túl kell járnia egy veszélyes maffiózócsoport eszén, hogy túléljen egy végzetes éjszakát."

Leonard a londoni Savile Row-n dolgozott, de egy személyes tragédia után Chicagóba költözött, és egy kis szabóságot vezet. A város egy kemény negyedében dolgozik, és gyönyörű ruhákat készít azoknak az embereknek, akik megengedhetik maguknak - egy gengsztercsaládnak.

A SZEREPLŐK

Az Oscar-díjas Mark Rylance (Kémek hídja) a The Outfit főszereplője Leonard szerepében. Mellette Zoey Deutch (Zombieland 2: A második lövés) alakítja Leonard asszisztensét, Mablet, Dylan O'Brien (Szerelem és szörnyek, Az útvesztő) pedig Richie szerepében láthatjuk. 

MIT MOND A RENDEZŐ?

Graham Moore, aki a The Outfit című filmmel debütál játékfilmes rendezőként, ezt mondta a Rylance, Deutch, O'Brien és Flynn szereplőválogatásának bejelentésekor a Deadline-nak:

"Ha évekkel ezelőtt, amikor Johnathan és én először megálmodtuk ezt a történetet, azt mondtad volna, hogy az első filmemet egy olyan kiválóan tehetséges szereplőgárdával rendezhetem, mint Mark, Zoey, Dylan és Johnny, azt mondtam volna, hogy bolond vagy. És őszintén szólva, ha akkor ezt mondtad volna, talán az is lettél volna." 

ÉRDEMES MEGNÉZNED?

A film rendkívül pozitív kritikai és a nézői fogadtatásban részesült, ha pedig ekkora az egyetértés, az csak egyet jelenthet: ezt a filmet nem érdemes kihagynod.

77 The Outfit  (2022)

dráma | krimi | misztikus

Leonard egykor London leghíresebb öltönyeit készítette az előkelő Savile Row-n. Egy személyes tragédia után azonban Chicagóba költözött, ahol ügyfélköre az alvilág... több»