Megkezdődik a leszámolás a Doctor Strange az őrület multiverzumában legújabb előzetesében

Elizabeth Olsen Wandája véres tombolásra indul a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetesében.

Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett Doctor Strange 2 című várva várt Marvel-folytatás legújabb, 30 másodperces spotja "végtelen számú" univerzummal kecsegtet, amelyek látszólag összeütköznek és összefonódnak. Az egyik jelenetben Olsent mezítláb és véresen láthatjuk, amint Skarlát boszorkány erejét használja egy ellenfelén (Ultron egyik botja?), de feltűnik Rachel McAdamsBenedict Wong és Chiwetel Ejiofor is, akik mindannyian szerepeltek a 2016-os önálló Doktor Strange-filmben.

Cumberbatch legutóbb a hatalmas kasszasikert hozó Pókember: Nincs hazaút című filmben tűnt fel Strange szerepében, amelyben már kaptunk némi ízelítőt a multiverzumok világából. 

A Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezői székét az a Sam Raimi foglalta el, aki a 2000-es évek elején a Tobey Maguire-féle  Pókember-filmeket rendezte.

Hazai premierdátum: 2022.05.05

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»