2021.10.27   olvasottság: 151704x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Már gőzerővel forog A feláldozhatók negyedik része, amellyel kapcsolatban ismét napvilágot látott egy apró információ.

Megvan A feláldozhatók 4 főgonosza, és őt tényleg nehéz lesz legyűrni

Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Andy García, Megan Fox, Tony Jaa, 50 Cent és Jacob Scipio egész biztosan ott vannak a produkció fedélzetén, és bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi bizonyos, hogy A feláldozhatók 4 akár új alapokra is helyezheti a franchise-t.

Legutóbb maga Sly jelentkezett be a forgatáson töltött utolsó napjáról, így egyúttal az is felmerült, hogy a továbbiakban Statham által alakított Lee Christmasre fókuszál majd a sztori.

Ezúttal pedig arra is fény derült, hogy a történetben Iko Uwais alakítja majd a rosszfiút. Az indonéz származású színészt a szélesebb nézőközönség A rajtaütés és a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek című filmekből ismerheti.

A feláldozhatók 4. premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még a proukcióról.

akció | kaland | thriller

Az akciófilm műfajának nagy öregjei, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jet Li és Bruce Willis együtt térnek vissza a filmvászonra. Egy könyörtelen és halálos zsoldoscsapat... több»