Megvan A feláldozhatók 4 főgonosza, és őt tényleg nehéz lesz legyűrni

Már gőzerővel forog A feláldozhatók negyedik része, amellyel kapcsolatban ismét napvilágot látott egy apró információ.

Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Andy García, Megan Fox, Tony Jaa, 50 Cent és Jacob Scipio egész biztosan ott vannak a produkció fedélzetén, és bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi bizonyos, hogy A feláldozhatók 4 akár új alapokra is helyezheti a franchise-t.

Legutóbb maga Sly jelentkezett be a forgatáson töltött utolsó napjáról, így egyúttal az is felmerült, hogy a továbbiakban Statham által alakított Lee Christmasre fókuszál majd a sztori.

Ezúttal pedig arra is fény derült, hogy a történetben Iko Uwais alakítja majd a rosszfiút. Az indonéz származású színészt a szélesebb nézőközönség A rajtaütés és a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek című filmekből ismerheti.

A feláldozhatók 4. premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még a proukcióról.

akció | kaland | thriller

Az akciófilm műfajának nagy öregjei, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jet Li és Bruce Willis együtt térnek vissza a filmvászonra. Egy könyörtelen és halálos zsoldoscsapat... több»